Her hos Moderkompagniet er jeg utrolig optaget af fertilitet. Det bunder egentlig i, at jeg bliver så dybt frustreret over de mange kvinder, som er derude og går og er dybt ulykkelige og måske nærmest i panik over, at det ikke lykkes at blive gravid.

Det er næsten ikke til at sætte ord på, hvordan det påvirker os når først trangen, den dybe urtrang til at reproducere sig bruser igennem vores kroppe. -Når denne trang ikke bliver imødekommet, er det ren tortur og kan ikke rigtig sammenlignes med andre ting. Dig som står i det lige nu, jeg ser dig og ved præcis, hvor smerten rammer dig.

Hvad ved jeg om det, tænker du måske nok. En mor til syv!!!

Jeg ved det bare, for hvor vanvittigt det måske må lyde, havde jeg selv svært ved at få mit første barn og jeg kunne slet ikke være i det.
Det er lige så meget uvisheden om man overhovedet nogen siden vil få børn. Havde en lille finurlig engel hvisket mig i ørerne, at jeg rolig kunne slappe af for der stod hele syv små sjæle parat, så havde jeg måske kunne nyde mit liv lidt mere, men det er den skide uvished…….

I en sådan proces er det almindeligt at tvivle på sin krop, at opleve et svigt og en kæmpe skuffelse. Hvad fanden sker der, virker mit system ikke?

Det mest sandsynlige er, at der ikke er spor galt med din krop. Det mest sandsynlige er at cocktaileffekten spiller ind. Måske har din mand halvdårlig sædkvalitet, hvilket han deler med alt for mange andre danske mænd. Måske rammer I ikke altid ægløsningen? Måske fiser der stresshormoner rundt i det blod (og gud jeg forstår hvorfor), og så prioriterer kroppen overlevelse frem for babymaking.

Måske er det lidt af alting som spiller ind men ikke noget entydigt stort og synligt problem?

Min fantastiske samarbejdspartner Sara og jeg har strikket et fertilitetsprogram sammen, som vi er meget optaget af og egentlig står vi nogen gange med undren og ydmyghed og tænker; hvad er det egentlig som sker med de kvinder vi har igennem forløbet, for som oftest bliver de gravide.

Hvad gør vi ved dem? Ja det primære vi gør er at få dem ned i egen krop. Genvinde tiltroen til deres fantastiske kvindekroppe og fjerne skyld og skam-følelser.

Og ja så har vi deres ryg. Vi snakker fertilitet også alle de fysiske aspekter. Der er så utrolig meget som kan influere på, at de ikke er blevet gravide. Sara kan heale, og ofte er dette nødvendigt.

Vi tuner kvinderne ind på en anden frekvens end den de er havnet på, nemlig babyfrekvensen.

Som led i at genvinde troen til ikke mindst din livmoder, får de denne visualisering:

Hør den på Spotify. Til dig som er førmoder og allerede har gjort plads i dit hjerte til dit kommende barn. Læg dig uforstyrret i sengen og lyt til min stemme, så drager vi sammen sydpå. Jeg er med dig hele vejen.

Start rejsen her..

Læs mere om Babyfrekvensen

Anbefalede artikler til dig!