Podcast fra Moder-kompagniet.

Her kan du finde alle podcasts fra Moderkompagniet, som jeg/vi enten selv har lavet eller deltaget i.
De er alle gratis og podcast nr. 4, 6, 7, 8 og 9 er gode som supplement til cyklusvisualiseringerne. De kan bruges på lige fod med cyklusafsnittene eller udover. Lyt til en hver dag! Cyklusvisualiseringerne må kun bruges på den pågældende dag, hvor disse podcasts her kan bruges alle dage i cyklus og er gode at fylde ud med. Skift lidt mellem de forskellige.

Lyt på spotify (tryk på billederne for at lytte):

Afsnit 9: Fertilitetsmeditation, bliv gravid i mulighedernes land.

Manifesterings meditation for dig som ønsker graviditet.

Meditationen bruger kvantefysikken og er ligeledes inspireret af Dr. Joe Dispenzas forskning. Dette er en begynder meditation til dig som ingen erfaring har med denne type meditation.


Afsnit nr. 8: Endnu en meditation/ visualisering hvor du inviterer dit barn ned i din livmoder og måske vil barnet kommunikere med dig?


Afsnit nr 7: Fertilitetsbekræftelser, ekstrem virksomme og powerfulde.


Afsnit nr. 6: Inviter baby ind i din livmoder med en guidet meditation.


Afsnit nr. 5: Hvordan dealer du med det når dine veninder annoncere deres graviditeter?


Afsnit nr. 4: Livmoder visualisering. For dig som gerne vil være gravid og have kontakt til din livmoder.


Afsnit nr. 3: Denne podcast er lavet til dig, som har brug for at få ro omkring din amning. Måske oplever du usikkerhed på om du har mælk nok, om din baby bliver mæt. Denne ammevisualisering hjælper dig til at opleve et mere harmonisk flow i din mælkeproduktion.


Denne podcast er udgivet fra Region Sjælland:

Partneren kan spille en vigtig rolle både i fødselsforberedelsen og under fødslen. Her fortæller Mikkel og jeg om, hvordan vi oplever og definerer partnerens rolle, mens to jordemødre og en fødselslæge taler om partnerens vigtige rolle set fra en professionel vinkel.


I denne episode af to the moon Honey, taler vi med tre kvinder, der tilsammen har 24 børn. Vi får et fascinerende indblik i, hvordan hverdagen foregår med så mange børn, og det nærmest vanedannende i at få en baby. Kan man dagligt nå at tune ind på alle sine børn? Hvordan putter man 7 børn samtidig? Og bliver man nogensinde inviteret, når ens familie nærmest udgør et minisamfund? Panelet består af børnehaveklasseleder Helle Hirshals, mor til 7 børn, læge Rie Banner-Voigt, mor til 8 børn, og terapeut Christina Grouleff-Tatarczuk, mor til 9 børn.