fbpx

Podcast fra Moder-kompagniet.

Her kan du finde alle podcasts fra Moder-kompagniet, som jeg enten selv har lavet eller deltaget i.

Lyt på spotify:

Livmoder visualisering. For dig som gerne vil være gravid og have kontakt til din livmoder.


Gør mere af det du godt kan lide. Drop perfektion og tag kontrollen over dine negative tanker. Alt sammen for at tiltrække en lille babyspire..


Denne podcast er lavet til dig, som har brug for at få ro omkring din amning. Måske oplever du usikkerhed på om du har mælk nok, om din baby bliver mæt. Denne ammevisualisering hjælper dig til at opleve et mere harmonisk flow i din mælkeproduktion.


Denne podcast giver en smagsprøve fra mit kompendie “Din fertilitets-bibel”. Det er det kompendie du få med hjem når du kommer her og får udarbejdet din fertilitetsplan.
Afsnittet handler om at have en god kropsfølelse dybt inden i dig.


Denne podcast er udgivet fra Region Sjælland:

Partneren kan spille en vigtig rolle både i fødselsforberedelsen og under fødslen. Her fortæller Mikkel og jeg om, hvordan vi oplever og definerer partnerens rolle, mens to jordemødre og en fødselslæge taler om partnerens vigtige rolle set fra en professionel vinkel.


I denne episode af to the moon Honey, taler vi med tre kvinder, der tilsammen har 24 børn. Vi får et fascinerende indblik i, hvordan hverdagen foregår med så mange børn, og det nærmest vanedannende i at få en baby. Kan man dagligt nå at tune ind på alle sine børn? Hvordan putter man 7 børn samtidig? Og bliver man nogensinde inviteret, når ens familie nærmest udgør et minisamfund? Panelet består af børnehaveklasseleder Helle Hirshals, mor til 7 børn, læge Rie Banner-Voigt, mor til 8 børn, og terapeut Christina Grouleff-Tatarczuk, mor til 9 børn.