fbpx

Skal du have din egen hjemmeside?

 • Du har ikke en million kroner, men du vil gerne have din egen super fede professionelle hjemmeside.
 • Du aner intet om opsætninger af hjemmesider og vil egentlig bare gerne i gang med det du er godt til, nemlig dit projekt eller din nye virksomhed!.
 • Du magter ikke, at bruge timer og atter timer på, at få en hjemmeside til at fungere og se ud, som du ønsker.

Jamen så tror jeg vist, at det er givet rigtig godt ud, at lade mig om den hjemmeside. -Så du kan bruge din tid på dit firma eller teksterne og indholdet, af din kommende hjemmeside.

For ca 15 år siden fik jeg min første hjemmeside, jeg havde ikke en pind forstand på det og fik derfor en webdesigner til, at hjælpe mig. Det endte med, at koste ca 15.000 kr, da jeg jo ville have den skulle se ud på en helt bestemt måde. Det var ikke engang fordi det var specielt dyrt men jeg havde brug for den, da jeg skulle starte mit lille firma op. Det var da også den som kom til, at være grundlaget for mit levebrød de efterfølgende år. Dog var det lidt af en udskrivning som nyopstartet. Sidenhen har jeg lært, at lave hjemmesider selv og kan få dem til at se ud lige som jeg ønsker.
Jeg har efterhånden også lavet en del hjemmesider til venner og bekendte enten til deres nyopstartede firmaer eller fordi de ønskede en fed blog, som ikke bare lå på de sociale medier.
Jeg har nørdet så meget med det, at jeg er klar til at lave mit eget lille “underfirma”, hvor jeg vil tilbyde, at lave din hjemmeside til en pris som bestemt ikke slår nogen i gulvet. Jeg synes det er sjovt og elsker, at være kreativ med, at lave indbydende designs og grafikker.

Tag dig ikke af at mit lille webdesignfirma bor her på Moderkompagniets hjemmeside. Moderkompagniet er min hoved firma og måske kan du finde inspiration til looket på din hjemmeside også selvom den måske ikke ligefrem skal handle om amning og fødsler ;-).

Hvad kan jeg tilbyde?
 • Hjælp til hjemmeside på eget domæne.

Specielt til dig som:

 • Skal starte egen virksomhed eller allerede har en virksomhed. Jeg kan lave designet meget stilrent og i et look der passer perfekt til din forretning. Vi bliver ved, at ændre den indtil du er 100% tilfreds.
 • Skal have din egen blog!. Du har fundet et fedt emne at blogge om, måske er det familieliv, børneliv, en mad eller livsstilblog eller noget helt andet. Din blog kan få et hyggeligt “blødt” udseende eller den kan se boheme-agtig eller finurlig ud. Du beskriver dit drømmelook for mig og så kommer jeg med et udkast.

Jeg kan lave en super flot hjemmeside til dig, hvor du får din helt egen hjemmeside på eget domæne. Det betyder at det er DIN hjemmeside og ikke en eller andet udbyder som ejer den og har visse rettigheder over den. Du skal blot finde et navn, det er det som bliver dit domæne, f.eks www.moderkompagniet.dk, som denne side hedder.

Hjemmeside på eget domæne (jeg bruger wordpress).
 • Du får designet din hjemmeside lige som du ønsker og jeg hjælper dig med at finde de rigtige billeder og en flot og indbydende grafik som vil tiltrække besøgende.
 • Jeg klarer alt opsætning, og vil efterfølgende forklare dig, hvordan du går ind og fylder tekster på og i det hele taget selv styre siden.
 • Jeg kan også hjælpe, hvis du ska have dig et logo, som du kan bruge på hjemmesiden og til diverse markedsføring assessories fremover f.eks visitkort, t-shirts, klistermærker, annoncer osv. Det er godt at have et logo, så du kan blive genkendt.

Pakker og priser :
 • Tid ca 2 timer.
  Total opsætning og tilpasning af hjemmeside på eget domæne i det look du ønsker til egen virksomhed, hobby eller blog.
  Plus instruktion til, hvordan du selv vedligeholder den fremover og skriver tekster osv.
  Plus mail eller sms support 14 dage efter, hvor du kan stille alle de spørgsmål du vil ifh til hjemmesidens funktion og look. Du får svar via sms eller små videoer.
  kr 1800-
 • Logo efter egne ønsker, jeg laver forskellige udkast og vi bliver ved til du er tilfreds.
  kr 450-
 • Kontaktformularer på siden. Få den til at se ud som du ønsker, så dine kunder let og hurtigt kan få kontakt med dig. Dette er meget vigtigt i en virksomhed.
  kr 350-
 • Opfølgende møde (her eller telefonisk), du har så mange nye ideer til hjemmesiden, tiltag og funktioner du ønsker, at du har brug for mere end sms supporten. Måske ønsker du mere hjælp til:
  Mere billede-grafik på siden
  Markedsføringstips
  SEO tips (hvordan du ligger godt på google)
  Hjælp til tekster og yderligere opsætning
  pris kr 650,- i timen.
 • Ekstra reklamebilleder, insta-billeder eller andre type flotte designs til at tiltrække kunder. Du kommer med teksten og ønsker til billede.
  pris kr 75, pr billede, eller 3 for kr. 150.
 • SMS support i 28 dage. Jeg svare på alle dine spørgsmål når du sidder derhjemme og arbejder med siden. Kan dog kun garantere et fyldigt svar om dagen. Ofte vil jeg lave en lille snakke-video til dig.
  kr 950-