Hvem står bag Moderkompagniet?

Det gør jeg, Helle Hirshals 🙂

Jeg brænder for fertilitet og føler, at det er mit kald at hjælpe kvinder med at blive gravide. Igennem de sidste 23 år har jeg tilegnet mig en massiv viden om fertilitet og de mange aspekter, der spiller ind. Min egen rejse begyndte for 22 år siden, da jeg havde svært ved at få mit første barn. I denne periode opdagede jeg min store passion for fertilitet. Jeg erfarede, at bestemte omstændigheder og sindstilstande gjorde sig gældende, når jeg blev gravid. Jeg så pludselig et mønster: Når jeg var på det, som jeg sidenhen har kaldt babyfrekvensen (med et glimt i øjet), blev jeg gravid så let som ingenting, selv som 44-årig.

En kvindes fertilitet er påvirket af mange faktorer, også aspekter, der går ud over vores almindelige rationelle opfattelse af verden og os selv. Jeg har været velsignet med syv vidunderlige børn, den første som 26-årig og den sidste som 44-årig. Jeg er også uddannet fødselsterapeut, doula og ammevejleder, og har ud over min faglige viden selv været igennem syv graviditeter, syv fødsler og syv ammeforløb. Så jeg har prøvet det meste.

Derudover har jeg som uddannet pædagog arbejdet i ca. 20 år med børn og familier, blandt andet som pædagogisk konsulent (børn 0-3 år) og børnehaveklasseleder. Jeg er også konsulent på fødselsterapeutuddannelsen. Gennem mit mangeårige job som børnehaveklasseleder og arbejde i førskolen er det blevet klart for mig, hvor vigtigt det er, at børn får en tryg skolestart. Skolestarten er fundamentet for resten af barnets skoletid, og den er virkelig værd at investere i, da det kommer tifold igen. Derfor har jeg skabt visualiseringer til børn, der skal starte skolelivet som 5-6-årige.

Fertilitetsmeditationer med visualiseringer

Et meget stærkt redskab, når vi gerne vil være gravide, er uden tvivl guidede fertilitetsmeditationer. Som ufrivillig barnløs bliver vi udfordret i forhold til stress og vores egen forbindelse og tiltro til egen krop. Jeg har erfaret, at meditationer, som er guidede i form af visualiseringer, virkelig kan være et godt redskab til at være i processen på en langt mere harmonisk måde. Hele denne ændring påvirker vores generelle velbefindende, lykkefølelse og sindstilstand.

Min erfaring er, at vi lettere bliver gravide, når vi ændrer vores frekvens i livet. Visualiseringer er en yderst effektiv måde at gøre det på, da man ikke skal gøre andet end at bruge sin hjerne til at forestille sig de ting, jeg siger, som en slags fantasirejse indeni dig. Når disse billeder bliver koblet med en følelse af glæde og taknemmelighed, har de en meget powerfuld effekt. Kroppen lytter til, hvad hjernen fortæller, når det kommer i billeder, og meget ny forskning understøtter dette. Derfor har jeg udviklet specifikke fertilitetsvisualiseringer. Disse kan du købe i min shop, og det er et virkelig godt sted at starte. En lille indsats med et kæmpe potentiale.

Visualiseringer til børns livsovergange

Jeg skaber også visualiseringer til at gøre overgangene i børns liv lettere og mere harmoniske. Det er vigtigt for mig, at børn føler sig robuste og trygge, når de møder nye udfordringer. Jeg har udviklet visualiseringer, der hjælper børn med at blive klar til skolestart, så de kan gå ind i denne nye fase med selvtillid og glæde. Desuden hjælper jeg unge med at tackle eksamensangst gennem målrettede visualiseringer, der fremmer ro og fokus, så de kan præstere deres bedste under pres.

Jeg håber, at mine visualiseringer kan være med til at støtte dig på din rejse mod moderskabet og give dine børn en tryg og robust start i skolelivet.

Kærlig hilsen, Helle Hirshals
Moderkompagniet

Videnskaben bag