fbpx
Hvem står bag Moder-kompagniet.dk?

Mit navn er Helle Hirshals, jeg er uddannet ammevejleder, fødselsterapeut og doula.

Jeg er en årgang 1975, og jeg er mor til syv børn. Fire drenge og tre piger i alderen 2-20 år. Jeg bor sammen med Mikkel, som har yderligere to piger.

Jeg bor og har klinik midt i Roskilde, 5 minutters gang fra stationen.


Hvorfor vil jeg vejlede dig?

Den skinbarlige sandhed er, at jeg i den grad føler det er mit kald og jeg kan slet ikke lade være.
Jeg har igennem de sidste 25 år erfaret og tilegnet mig en massiv viden inden for områderne fertilitet, graviditet, fødsel, amning og spædbarnspleje i øvrigt.
Jeg er uddannet fødselsterapeut, doula og ammevejleder og har ud over min faglige viden selv været igennem syv graviditeter, syv fødsler og syv amme forløb, så jeg har prøvet det meste.

Jeg har udviklet en meget detaljeret fertilitetsplan, som jeg har afprøvet mange gange med stor succes. Jeg vil så gerne hjælpe andre med at blive gravide og få deres ønskebarn, for jeg kan næsten ikke komme på noget dejligere i denne verden.

Jeg tilbyder fødselsforberedende snakke, især hvis du tidligere har haft en slem fødsel, som stadig sidder i dig.

Jeg er uddannet ammerådgiver, da jeg meget gerne vil være med til at give dig et rigtig godt ammeforløb, og komme godt fra start.

Det er stort og forandrende at blive mor. Det ændre os for altid, og hvem vi er i verden!. Det kan gøre en kæmpe forskel, at dele det med andre, for det går så dybt ind under huden på os. De fleste nybagte mødre har tårnhøje ambitioner, og det kan ofte forekomme at google vinder over den dybe moderlige intuition vi alle har. Det er netop denne jeg vil hjælpe dig med, at tage udgangspunkt i.

Der udover har jeg som uddannet pædagog arbejdet i ca 20 år med børn og familier bla som konsulent (børn 0-3 år) og børnehaveklasseleder. Pt. arbejder jeg halv tid på fødselsterapeutuddannelsen.

Summa summarum
Lad mig hjælpe dig til, at få de børn du ønsker. Lad mig støtte dig i løbet af førmoder-perioden, graviditeten og forberede dig på fødslen, så den bliver tryg og god. Har du tvivl når den lille kommer til verden, er jeg klar til at assistere med ammehjælp og div.
Alt sammen for at oplevelserne bliver så gode, trygge og glædesfyldte som overhovede muligt. Det er en vild tid og den kommer ikke igen.

Jeg glæder mig meget til at møde dig.

Kh Helle