Hvem står bag Moderkompagniet?

Det gør jeg Helle Hirshals 🙂
Jeg brænder for fertilitet og den skinbarlige sandhed er, at jeg i den grad føler det er mit kald at hjælpe kvinder, med at blive gravide.
Jeg har i alt beskedenhed igennem de sidste 23 år erfaret og tilegnet mig en massiv viden om fertilitet og hvilke aspekter, som vejer virkelig tungt.

Jeg havde selv svært ved at få mit første barn for 21 år siden, og det var i disse år jeg opdagede min store passion for fertilitet. Jeg erfarede i løbet af de efterfølgende fertilitetsperioder, at bestemte omstændigheder og sindstilstande gjorde sig gældende, når jeg blev gravid, jeg så pludselig et mønster.

Når jeg var på der, som jeg sidenhen har kaldt babyfrekvensen (med et glimt i øjet), blev jeg gravid så let som ingenting, selv som 44 årig. En kvindes fertilitet er påvirket af så utrolig mange faktorer, også aspekter, som er helt ud over vores almindelige rationelle opfattelse af verden og os selv.

Jeg har selv været så velsignet at få hele syv vidunderlige børn, den første som 26 årig og den sidste som 44 årig.
Jeg er også uddannet fødselsterapeut, doula og ammevejleder og har ud over min faglige viden selv været igennem syv graviditeter, syv fødsler og syv amme forløb, så jeg har prøvet det meste.

Der udover har jeg som uddannet pædagog arbejdet i ca 20 år med børn og familier blandt andet som pædagogisk konsulent (børn 0-3 år) og børnehaveklasseleder. Jeg er også konsulent på fødselsterapeutuddannelsen.

Fertilitetsmeditationer med visualiseringer

Et meget stærkt redskab når vi gerne vil være gravide, er uden tvivl guidede fertilitetsmeditationer.
Som ufrivillig barnløse bliver vi udfordret i forhold til stress og vores egen forbindelse og tiltro til egen krop. Jeg har erfaret at meditationer, som er guidede i form af visualiseringer virkelig kan være et godt redskab til at være i processen på en langt mere harmonisk måde, og hele denne ændring påvirker vores generelle velbefindende, vores lykkefølelse og sindstilstand.
Min erfaring er at vi lettere bliver gravide når vi ændre vores frekvens i livet. Visualiseringer er en yderst effektiv måde at gøre det på, da man ikke skal gøre andet end at bruge sin hjerne til at forestille dig de ting jeg siger, som en slags fantasirejse inden i dig. Når disse billeder bliver koblet med en følelse af glæde og taknemmelighed, har den en meget powerfuld effekt.
Kroppen lytter til hvad hjernen fortæller når det kommer i billeder, meget ny forskning understøtter dette. Derfor har jeg udviklet specifikke fertilitetsvisualiseringer. Disse kan du købe i min shop og det er et virkelig godt sted af starte. En lille indsats med et kæmpe potentiale.

Mit og Saras fertilitetsforløb

I mit fantastiske samarbejde med Sara tilbyder vi et længerevarende personligt fertilitetsforløb til kvinder som er uforklarlig barnløse og prøver at blive gravide eller måske er i fertilitetsbehandling.
Vi ser fertiliteten på et dybere plan, hvor du som det menneske du er, med din baggrund og potentiale kommer til at træde frem. Vi har en kæmpe mission om at hjælpe kvinder med at blive gravide og få deres ønskebarn, for jeg kan næsten ikke komme på noget dejligere og mere meningsfyldt i denne verden.

Vi har igennem mit arbejde med uforklarlig barnløse erfaret at det med fertiliteten kan stikke så meget dybere end ægløsning og sund livsstil. Kvinderne som kommer i Sara´s og mit fertilitetsforløb vil som oftest få helt nye indsigter, opleve forløsninger på mange planer og derudover nørde fertilitet på den gode måde. Enhver kvindes fertilitetsrejse vil være helt forskellig, men målet for alle er at gøre dig klar til at modtage en lille sjæl.

Det er min livsmission at være mor og at hjælpe andre til at blive det.

Kærlig hilsen Helle

Videnskaben bag