Tun ind på din babyfrekvens!.

Kære dig, som så brændende ønsker at blive gravid!.
Med fare for, at dette her for nogens vedkommende vil virke en smule langhåret og alternativt, vil jeg alligevel gøre alt for, at udbrede min babymission. For jeg ønsker af hele mit hjerte, at alle kvinder må få de børn, de drømmer om.

Denne artikel er skrevet til dig, som synes det er hårdt, at der stadig ikke er kommet to streger på graviditetstesten. Dig som måske også synes, at fertilitet efterhånden fylder rigtig meget i dit liv og så længe det ikke er lykkes, er det bestemt ikke på den gode måde.

Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

Tun dit mindsæt/ sind ind på “frekvens baby”.
Som jeg har fortalt dig en del gange, er min tilgang til fertilitet holistisk. I dette indlæg ser jeg på et af de aspekter i dit fertilitetsunivers, som har enorm betydning. Det handler om dit sind og dine tankemønstre. Det handler om, hvordan dit sind kan komme ud af fatning, og ud af en uhensigtsmæssig tangent, hvor du ikke trives. Når du er der, bliver det endnu sværere at undfange et barn. Du skal tunes ind på babyfrekvensen, så bliver det hele så meget mere behageligt og opløftende for din krop, og dit sind.

Det jeg ønsker at påvirke dig med er at leve livet på den gode måde. At gøre mindre. I vores kultur er vi tilbøjelige til at have en følelse af, at skulle gøre os fortjent til, at opnå vores drømme. Jo mere vi kæmper des større er chancen for, at vi får de ting vi drømmer om. Vi knokler med vores uddannelse og vi får det fede job med den gode løn. Vi går i fitness og bliver med tiden tonet og stram. Alt sammen noget vi fortjener, fordi vi har knokler en vis legemsdel, ud af bukserne.
I forhold til at blive gravid ser det desværre helt anderledes ud. Måske har du kæmpet i halve eller hele år. Måske har du spekuleret til døde over, hvad du dog gør galt, siden det endnu ikke er lykkedes. Hvor er det dog, at du har overset noget?. Du leder på nettet, søger informationen til langt ud i de grå nattetimer.
Det føles hårdt og det føles mærkeligt ikke at opnå det du drømmer om, og egentlig arbejder så hårdt for. Med tiden føles det ulykkeligt, og du kan føle dig helt stram i kroppen. Det strammer i maven og du føler dig så anspændt. Til stadighed undre du dig over, hvad det er du ikke gør, som du burde, og hvorfor pokker lykkedes det ikke at blive gravid.
Det er hårdt hårdt hårdt…….
,Jeg ved hvordan det er, jeg har været der.

Udfordre dine tanker!
Måske er det eneste du gør forkert, at du gør alt for meget. Du stresser dig selv. Du tænker, at det er hårdt, det er blevet din virkelighed!
Jeg vil have dig til at udfordre de tanker, som siger det er hårdt og som gør dig ked af det.

Måske tænker du ikke lige over, at du har et valg ift. hvad du tænker. Du skal have det bedre i din rejse ind i moderskabet. Det er slet ikke meningen, at du skal lide sådan i processen.
Dine tanker er ikke altid sandheden. Når du tænker, at det er sindssygt hårdt ikke at blive gravid, er det faktisk en tanke du kan ændre, og når du gør det ændres din virkelighed. Det kan sagtens lade sig gøre. Det har mange kvinder gjort før dig. Tanker er relative, og du har din frihed til at ændre alle de tanker du ønsker for, at du skal få det bedre, – og ikke mindst for at ændre din virkelighed.

Men hvordan gør jeg dette, tænker du nok!
Du skal vende dig indad og kreere dit nye sunde tankemønster. Vores hjerne har det med at lede efter beviser for at retfærdiggøre vores tanker. F.eks. beviser i fortiden som: “Jeg har kæmpet for at blive gravid i 8 måneder, og der sker ingenting, derfor føler jeg mig ked af det og desperat, for alt tyder jo på at dette er en kamp for mig”.

Det er egentlig utrolig nok. Du ønsker at være lykkelig, et lykkeligt liv med glæde og ro indeni. Du ønsker at føde en dejlig sund baby. Det handler om, at du skal sætte spotlightet anderledes. Hvis du sætter spotlight på tankerne om, hvor hårdt det er at kæmpe, – hvis du giver det energi og hele tiden bruger din hjerne til at finde beviser på, hvor hårdt der er, jamen så bliver det monsterhårdt. Det bliver drøn kompliceret og du gør en hel masse. Alt dette sker i en vis grad ubevidst, det er jo ikke fordi vi ønsker at gøre livet hårdt for os selv. Når vi komplicerer tingene mister vi helt glæden ved den rejse vi er på.

Når vi fortæller vores krop og vores sind, at det er hårdt at blive gravid påvirker det vores følelser, og tanker sådan, at det bliver mega hårdt. Kan du mon genkende mønsteret?. Måske er du kun i starten af din proces, og på vej ind i dette tankemønster, eller måske har du været der et stykke tid. Lige meget hvad, hvis du kan genkende det jeg snakker om, er det tid til at konfrontere disse tanker. Det er det jeg rigtig gerne vil vise dig, hvordan du gør, når du kommer her hos mig, og får udarbejdet din fertilitetsplan.

Disse tanker er hårde for systemet.

De føles anstrengende i kroppen og læner sig hele tiden op af en sorg, eller noget depressivt. Når kroppen får det sådan, hvad sker der så?. Der sker det, at vi bevæger os væk fra kroppen og op i vores hoved. Vi begynder at analyserer det hele i stedet. Vi komplicerer og overanalyserer. Vi afskærer os fra kroppen, og lever fra halsen og op. Når det sker aktiveres det sympatiske nervesystem. Det sympatiske nervesystem er det ene af kroppens to autonome nervesystemer. Det regulere reaktioner på vrede og frygt, og gør kroppen klar til kamp. Det øger hjerteaktiviteten, pulsen, pumper blod rundt til musklerne og flere andre ting.
Det er hårdt for kroppen at være i alarmberedskab over længere tid, og den kører slet ikke på babyfrekvensen.
Så hvis tanker som: ” Der er en kamp for mig at blive gravid” kører på automatpilot, er det tid til at stoppe op. Du kan ikke holde til det, og dit liv er alt alt for kostbart til det.

Nu gælder det om at finde din indre powerkvinde frem

Du skal ændre din indstilling, -dit tankemønster. Det har helt sikkert været hårdt indtil nu, ingen tvivl, men fra nu af griber du alle de tanker, som ikke føles konstruktive. Udskift dem til noget langt mere behageligt og fremtidspositivt

Tro mig, det vil ændre alt for dig.

Disse nye tankemønstre vil åbne kroppen og hjertet op, og blive topparat til undfangelse. Du har et valg, det er kun dig, som kan ændre det.
Jeg vil rigtig gerne vise dig vejen. Jeg har selv været der og har haft så let ved at blive gravid efter jeg ændrede mit mindsæt.

En tanke er ikke bare en tanke.
En tanke påvirker din krop, dit hormonsystem, dit nervesystem og alt muligt andet. Dine tanker bestemmer dine handlinger. Ved den “gamle tankegang”, vil din analytiske evne lede efter ting uden for din krop, som kan gøre dig fortjent til at blive gravid. Du vil sikkert gruble over det i evigheder.
Dit nye tankesæt er ikke specielt foregentlig med vores kultur. Vores kultur har det lidt med at komplicere tingene. Spis disse vitaminer, prøv denne diæt, prøv akupunktur eller hypnose. Dyrk joga og husk at droppe din yndlingskaffe osv. Mange af disse råd er gode råd, jeg mener det er helt rigtigt, at det er godt med vitamintilskud og akupunktur hjælper ofte på fertilitetsproblemerm. Det er slet ikke fordig jeg vil nedgøre alle disse tiltag. MEN! de er kun gode for dig, hvis du har styr på dit tankemønster. For alle disse ting er en helt anden boldgade, som vi også skal se på her hos mig, men med en helt andre tilgang, nemlig som noget vi positivt tilføjer senere hen.

Husk du skal ikke gøre noget særligt, for at fortjene at få din baby

Faktisk er den allerede din. Du skal bare læne dig ind i det, “go with the flow”. Nå du giver dig selv lov til at nyde og slappe af… og du lærer at ændre dine negative tanker. -Så vil det frigive så meget positiv energi, at kroppen stiller ind på en helt ny kanal, nemlig baby kanalen, hvor kroppen har overskud og ro.

Kroppen vil igen konnektes med universet, dine åndelige guider og moderjord. JA, det er flippet og muligvis lidt grænseoverskridende for dig, men hey… pyt med det. Det vigtigste er jo, at det virker og helt ærlig, hvad har du at miste?.

Jeg lover dig det virker, når vi ikke længere spænder ben for os selv, og jeg siger det lige igen : Du har et valg!.
Vælg den rejse ind i moderskabet, som føles godt. Det er helt ok at læne sig ind i processen fra forskellige vinkler. For de fleste føles det dejligt, at dyrke sundheden, vitaliteten osv, men det skal være drevet af indre lyst og urkraft og trangen til at skabe et totalt sundt og livsgivende miljø til din lille fremtidsbaby.

Fordi du måske har en udfordring med at blive gravid inden for en ønsket tidsramme, betyder jo ikke, at du skal lide hele vejen dertil. Sandsynligheden er stor for at få din baby på den ene eller anden måde.
Husk du har et valg, udnyt din power!

Det usunde tankemønster

Det usunde ved at holde fast i det negative tankemønster er, at jo mere vi holder fast, des mere bliver de virkeligheden.
Faktisk kan vi på mærkeligvis blive afhængige af det usunde tankemønster, selvom det ikke er godt for os. Et eksempel kunne være, at din veninde pludselig fortæller, at hun er blevet gravid. Det giver dig fluks et rush af energi/andrenalin igennem hele kroppen. Ikke at det føles spor rart men dette kemiske flow, som gennembruser kroppen, kan på forunderligvis være afhængighedsskabende. Det virker underligt, at det er sådan, men kroppen kan simpelthen blive afhængig af at lide og kæmpe.
Kroppen bliver afhængig af bestemte følelser. Som du nok kan høre, er det ikke hensigtsmæssigt. Det kræver et stykke arbejde at bryde dette mønster men det er nødvendigt, og i høj grad muligt.

Det er ikke din skyld

Det er på ingen måde din skyld. Det er hvad der sker, når vi sidder fast i et mønster. Det er ikke ligefrem noget vi har lært at coope med i skolen, eller fra vores forældre.
En trigger er noget udefrakommende, som trigger, at du får de her negative følelser og tanker. Det er disse triggere, som din krop kan blive en smule afhængig af, hvilket er en total dum cyklus, som hele tiden bider sig selv i halen. Det er menneskelig og almindeligt.

Nyt tankemønster

Så hvad er dit nye tankemønster. Det kunne f.eks være : ” Det kan være let for mig at blive gravid!”.
Hvordan føles det mon i kroppen, når du siger dette højt, øv det!. Husk det er kroppen du skal lytte til, og ikke dit hoved, og din analytiske tankegang. For hvis din hjerne skal respondere på dit nye tankemønster vil den fluks sige: ” Det passer ikke, for så var jeg jo blevet det for længst”. Hjernen vil altid lede efter beviser i fortiden.
Som sagt kræver det et stykke arbejde, for det er en lille omprogrammering, og det tager selvfølgelig lidt tid førend, sindet overgiver sig. Når det sker, vil det føles så godt.

Min mission

Min og min fantastiske samarbejdsmakker Saras mission er, at alle kvinder skal have de børn de ønsker sig. Vi vil så gerne hjælpe dig, og stå ved din side med omsorg og støtte, lige til du bliver gravid. Vi har en masse værktøjer som i ro og mag, kan få dig direkte ind på babykanalen.

Skal vi hjælpe dig ?


Anbefalede artikler til dig!