Energicirkulation til dit underliv! ; Endnu en artikel som har til formål at hjælpe dig med at tune ind på babyfrekvensen. Læs med her kæreste førmoder og vid, at du er på rette vej, bare det at du læser med her vil sætte små energistrømme i bevægelse.

Men somme tider er der energetiske blokeringer, som skal løsnes op og måske er dette tilfældet hos dig?

fertilitet

I universet, som du jo er en del af, er alt dynamisk, intet er statisk, intet står stille. Din dejlige krop er hele tiden i forbindelse med universet. Din bevidsthed er en del af universets bevidsthed. Din energi er en del af universets energi. Så hvis du tror du er “on your own”, tager du gruelig fejl. Du er som jeg har fortalt dig mange gange bare en lille del af noget større, hvilket du skal sole dig i og glæde dig over 😉

Det vil sige at din krop, dit sind og universet er i konstant bevægelse og det er meningen. Hvis denne bevægelse stopper, eller bliver statisk begynder energien at klumpe sig sammen, hvilket du ikke ønsker. Det er derfor at mennesket både skal give og modtage, så der altid er energistrømme i bevægelse, jo mere bevægelse jo bedre. Så vær opmærksom på både at give og modtage.

Alle relationer du er i, handler om at give og modtage. I virkeligheden er det at give det samme som at modtage, det er en cirkulation af energistrømme, og hvis du standser den ved f.eks ikke at modtage, forstyrre du naturens intelligens.

I dit forplantnings apparat findes frøene, kimen til forplantning og befrugtning men lige som med alt andet skal der være bevægelse, flow og cirkulation. Og hvordan får vi skabt dette? Og kan der mon være koaguleringer i dit underliv? Er energistrømmene ikke i bevægelse? Måske!

Din livmoder og dit underliv skal anerkendes

Din livmoder og dit underliv skal også modtage for at kunne give (dig et barn ;-)). Start med at forholde dig til dit underliv, anerkend det og tilbed det på en måde, som giver mening for dig.

På vores fertilitetsforløb modtager du et fantastisk håndmalet billede af dit underliv, som du skal kigge på og herefter vil du ubevidst (og bevidst) ære din livmoder og dermed give…

Jo mere du giver, desto mere vil du modtage, fordi du holder universets cirkulation i live. Når du giver, hvad enten det er gaver til andre mennesker eller anerkendende ord til din livmoder, lige meget hvad du giver, er det af meget stor betydning at følelsen omkring giveriet, er at bringe modtageren glæde og lykke. Hvis du føler ærgrelse ved at give, har det ingen effekt ift cirkulationen af energi. Så intentionen skal være fra hjertet og gives med glæde, særligt i overdragelsens øjeblik.

Hvis du ønsker et dejligt liv med rigdom skal du ønske det for andre. Øv dig i når du er sammen med personer du holder af, at “velsigne” dem i dit stille sind. Sig inden i dig selv, som en slags bøn, hvad du ønsker for din kære. Du sender dem hermed en gave med de bedste intentioner. Beslut dig for at give til andre, hold ikke igen. Måske plukker du en lille buket markblomster på vej over til din veninde eller en kold øl til morfar på en varm sommerdag. Det er vigtigt at holde gang i cirkulationen. En gave kan også være et dejligt kompliment eller omsorg og nærvær for en person, som har brug for det.

Vores sande natur består af overflod og rigdom. Vores natur består af rent potentiale og uendelige muligheder. Ønsker du et barn skal du give uendelig kærlighed til den person du ønsker barnet med og til din livmoder. Giv kærlighed, vær fredsskabende og søg mod harmoni.

Lær at tage imod livets gaver

For at holde cirkulationen i gang er det vigtigt at kunne modtage, at tage imod livets gaver. Tag imod uden forbehold og mærk taknemmeligheden. Giver livet dig en dejlig snevejrsdag, gaver fra andre mennesker eller andre menneskers tilkendegivelser over glæden ved dit nærvær og væren. Tag imod alle disse gaver. Når du bliver elsket, så mærk virkelig efter, hvordan det føles at være elsket.

Så hvordan giver du gaver til dit eget fertile univers?

Dans og sving med underlivet. Læg dig på ryggen og lad dine hænder kærtegne nederst på din mave, der hvor du er tættest på din livmoder. Tal til den i rosende kærlige ord, den er en meget fin del af dig, så du kan med god grund være stolt og glad. Sørg for at den bliver luftet og at hele din hofte-bækken region bliver frigjort fra stagneret energi.

Så babykanalens frekvens er drevet af kærlighed og den skal være i bevægelse, hvilket den bla. er ved at give og modtage, særligt mellem de involverede parter, dit sind, din livmoder, din krop, din partner og universet 🙂

Her er nogle tiltag, som kan hjælpe dig med at få løsnet op i underlivet og dermed skabe bedre forudsætninger for flow og bevægelse på alle planer:

yoga der løsner spændinger i underlivet

5 minuters fertilitetsyoga

Der udover skal du søge på youtube efter Mojzisovas øvelser, de er meget effektive.

Prøv også Moderkompagniets egen livmodervisualisering

Prøv vores fertilitetsvisualiseringer

Prøv at give dig selv fertilitetsmassage

Anbefalede artikler til dig!