fbpx
fertilitet

Fertilitet og meditation

Fertilitet og meditation

Et af de vigtigste elementer for, at opnå en god fertilitet er, at vi kan lære vores sind, at være i nu’et og dermed ikke bekymre os om fortiden og fremtiden. Det er så givende for din fertilitet. Din krop slapper af og du opnår fred i sindet. Derved kan din sjæl tunes ind på den rette baby-frekvens.

Fertilitet og meditation

Meditation er en spirituel praksis, som er flere tusinde år gammel. I forhold til fertilitet har meditation vist sig, at være særdeles gavnligt. Når du mediterer skal du vende din opmærksomhed indad og fokuserer på dit åndedræt og et lille mantra du har lavet dig ( f.eks “fred i min krop”). Dernæst finder du en stemning i dit sind som er ikke dømmende i forhold til de tanker eller følelser der måtte dukke op mens du mediterer.

Hvis du mediterer regelmæssigt vil du opleve, at meditationen kan rense dit sind for negative følelser og istedet fylde dig med indre fred og måske større spirituel indsigt.

Alle kan meditere og det handler ikke nødvendigvis om, at sidde i skrædderstilling og være i stand til, at lukke alle tanker ude. Vi gør det alle på vores måde. Jeg vil personligt altid foretrække, at ligge ned.

Fertilitets meditationsvideoer til dig.

Jeg har lavet nogle små afslapning/meditations videoer til dig. Når du kommer hos mig for, at få styr på din fertilietet, vil disse være en del af det “arbejde” du skal i gang med. De varer kun et par minutter men kan gøre en verden til forskel.

Her kan du få en forsmag. Læg dig behagelig til rette et sted, hvor du ved du har fred og ro. Videoen er hurtigt overstået, fortsæt så længe du har lyst. Det er bare lige for, at få dig i stemningen.

Og lad det synke ind …