Fertilitetsfremmende mad

Kæreste Førmoder

Vær altid god ved din fantastiske krop, beløn den med fertilitetsfremmende mad og giv den de optimale betingelser for at være i balance. Hele dig skal helst være i balance. Balance er det store keyword, når vi snakker fertilitet. For kroppen må helst ikke sætte alle skyts ind et enkelt sted eller system i kroppen, for så er der ikke overskud nok til fertiliteten, og overlevelse og forsvar kommer før fertilitet.

Så læs denne artikel med kærlighed til din krop. Den er ikke skrevet for at stresse dig, TVÆRT IMOD. Jeg håber jeg jo at oplysning som udgangspunkt vil give dig ro og opmuntre dig til at passe godt på kroppen din.

Anthony Williams

Jeg vil fortælle dig lidt om Anthony Williams, ham som har skrevet bøgerne ” Den medicinske seer”, som du sikkert har hørt om.

Anthony William er amerikaner og også forfatter til bogen Medical Medium.

Anthony William er internationalt kendt som en medicinsk medie- og medicinguru. Han understreger vigtigheden af ​​ernæring for sundhed og fysisk velvære. Hans bøger har indtil videre opnået bestsellerstatus flere steder i verden.

Anthony William kan med rette beskrives som et fænomen i vores tid. Hans ernæringstips og medicinske anbefalinger resonerer med mange mennesker.

Anthony har fået den gave at kunne kommunikere med ånder. Han har igennem livet reddet tusinder af menneskers liv og forbedret deres helbred igennem simple ændringer i deres kost. Han var en af de første personer som har sat fokus på vigtigheden i energimæssig opladning af de reproduktive organer ved hjælp af meditation og kost, på en nem måde som de fleste kvinder kan resonerer med.

Frugt og grøntsager bære på en energi som hjælper dig med at bekæmpe alle typer forureninger og kemi du måtte have i din krop, som du er blevet påvirket af fra dine omgivelser.

Hvis du forsøger at blive gravid

Hvis du har forsøgt at blive gravid et stykke tid og det af en eller anden årsag ikke lykkes, er der noget mad du bør undlade i din kost. Det handler om alt som har været påvirket af adrenalin; kylling, oksekød, kalkun, lam og andre typer kød samt mælkeprodukter. Adrenalin modvirker en velfungerende fertilitet i vores krop. Dyr som bliver slagtet er på dødstidspunktet ofte fyldt med adrenalin, som er en stress respons på den skræk de oplever. Adrenalinen vi får tilført mindsker chancen for graviditet.

Det er nøjagtigt det samme, hvis du selv producerer adrenalin. Når kroppen priori­terer at producere adrenalin (og kortisol), er der ikke overskud til også at producere den rette mængde hor­moner, som du skal bruge til befrugtning.

Hvis kroppen er fuldt optaget af at producere stresshormon eller får det tilført udefra er det her den bruger sin energi og bruger af alle reserver, således at der ikke for fertilitetshormonerne er noget overskud at tage af.

Fertilitetsfremmende tiltag for førmødre

  • FRUGT!, økologisk naturligvis. Spis frugt for at producere frugt(barhed). Når du fylder din krop med høj vibrerende føde, bliver den livsgivende energi en del af dig. Det reproduktive system fungerer på glukose. Så det er bedre at have sit fokus på naturlig glukose end f.eks protein eller low carb-diæter. Det vil sige spis økologisk frugt, bær, især blåbær, appelsiner, bananer, avocado, vindruer, melon, mango, agurk, lime og kirsebær.
  • Mad som oplader dit reproduktive system er artiskok, asparges, spinat, kål, selleri, hvidløg, kartofler, spirer, kokosnød, rød kløver, hindbær blade og rå honning
  • Selleri juice er en powerful antiinflamatorisk drik. Den hjælper til med at nedkæmpe de dårlige bakterier i dine tarme. Sygdomme opstår ofte på grund af en sur krop og grøn mad hjælper med at rense dit system, også for tungmetaller.
  • Aubergine: en af de bedste fødevare en kvinde kan spise i forhold til styrke og sundhed.
  • Vitamin E hjælper med at booste din fertilitet og er en naturlig antioxidant. Begynd at tage det nogle måneder inden du ønsker graviditet. Det hjælper det befrugtede æg med at blive siddende på livmoderslimhinden.
  • Hindbærbladete. Drik i løbet af dagen, bare super godt for hele systemet og fertiliteten

Vil du have hjælp til at blive gravid?

Prøv vores fertilitetsvisualiseringer

Anbefalede artikler til dig!