Fertilitets-visualisering til din cyklus, dag 1.

45,00 kr.

Fertilitets visualisering for dig som forsøger at blive gravid.

Her er din visualisering til dag nr. 1 i din cyklus. Fokus i denne visualisering er at skabe balance i hypofysen og hypotalamus og at komme ned i kroppen. Hør evt. basis visualiseringen de andre dage. Resten af cyklus dagene vil komme løbende, så hold øje og start gerne allerede nu.

De andre dage i cyklus kan kan du bruge “Fertilitetsvisualisering til alle dage i cyklus” og evt. vores gratis podcasts

Jeg anbefaler at du finder dig en notesbog/journal inden du går igang. Det kan virke virkelig stærkt at skrive i den efter hver session og derudover kan det være en super hyggelig ting at have gang i.

Når du har lagt ordren og betalt, sendes lydfilen til dig med det samme og den er din til evigt eje.

Beskrivelse

Hør en ny visualisering hver dag tilpasset din specifikke cyklusdag Denne er til den første dag i din cyklus dvs. første dag du bløder.

En gennemsnitlig cyklus varer 28 dage men den kan svinge fra 21-35 dage.

I denne cyklus-serie af visualiseringer vil der blive lagt op til hver dag i en 28 dages cyklus. Alle 28 dage vil blive helt forskellige, så du med garanti ikke bliver træt af dem.

Hvad gør du hvis din cyklus er kortere eller længere?

  • Hvis din cyklus er kortere end 28 dage, er det vigtigt at du springer op til dag 14 når du har ægløsning ( dvs 14 dage før første menstruationsdag)
  • Hvis din cyklus er længere end 28 dage skal du høre cyklus dag 12 indtil du har ægløsning (14 dage før første menstruationsdag. Dvs. du lægger det antal dag til din cyklus er længere end 28 dage og hører dag 12 det antal ekstra gang. Derefter går du til dag 13.

Fertilitetsvisualisering: Hvad hjernen ser gør kroppen

Hvad gør visualiseringer ved din krop?

  • De mindsker den negative effekt fra stress som udløses i kroppen. Mange som forsøger at blive gravide kan i større eller mindre grad have forhøjede stress niveauer i kroppen.
  • De hjælper din krop med at vende tilbage til sit naturlige og balancerede tilstand, den tilstand som er utrolig vigtig for fertiliteten.
  • Hjælper dig med at genskabe forbindelsen mellem sind og krop.

Når du bruger hjernen til at fokusere direkte på dine reproduktive områder i kroppen, gør du det i billeder. Netop fordi du visualisere og det er denne måde vores hjerne kommunikere med vores krop, skaber du kommunikation. Derfor kan din hjerne “snyde” din krop til at starte en proces med det du visualisere.

Visualisering virker derfor fordi du i billeder kommer til at se mange forskellige dele af dit reproduktive system i en sund og smuk tilstand. Du ændre energien og frekvensen jo mere du gør det.

Så din hjerne vil visualisere i billeder og kroppen vil se og lytte.

I visualiseringerne skal du bruge dit “sinds øje”, dine øjne er lukkede, så du skal stille skarpt med din forestillingsevne fra dit sind og hjerne.

Du behøves ikke vente til første cyklus dag med at starte med at visualisere. Du kan sagtens starte når som helst med basis fertilitet visualiseringen, den kan du bruge alle dage.
Men denne her visualisering kan du kun bruge den første dag i din cyklus.
Du kan også hente gratis podcast fra Moderkompagniet ned fra spotify eller hvor du finder dine podcasts. Her har vi nogle virkelige powrfulde visualiseringer, som ligeledes kan bruges alle dage.

Med tiden vil der her i shoppen være en lydfil til hver eneste dag og det kan du rolig glæde dig til.

Vores visualiseringer er powerfulde og også lidt tekniske, så lyt godt efter og giv den gas.
Læg altid uforstyrret et rart sted.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fertilitets-visualisering til din cyklus, dag 1.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *