Guidet selv-fertilitetsmassage, fra cyklus dag 5.

25,00 kr.

Guidet selv-fertilitetsmassage, fra cyklus dag 5.

Fertilitetsmassage kan du give dig selv i en særlig stund hjemme i et trygt rum. Fertilitetsmassagen er endnu et selvkærligt tiltag du kan give dig selv.

Fertilitetsmassagen kan gives lige så snart du er holdt op med at bløde og frem til ca. 5 dage før menstruationen. Det vil sige fra ca. cyklus dag nr 5 til 5 dage før mens.

Massagen er en naturlig selvbehandling til din reproduktive sundhed, dvs. dit underliv og din cyklus. Det kræver kun at du har to hænder, massage olie, en pude eller to og et fredeligt varmt sted du kan ligge.

Du vil blive guidet gennem massagen, så det kræver ingen forberedelser. Massagen tager alt i alt ca 1/2 times tid.

Jeg anbefaler dig at bruge høretelefoner i ørerne mens du ligger på ryggen, det er vigtigt, at du har tømt din blære inden du går i gang og har olien inden for rækkevidde.

Du skal have bare tæer og kunne trække trøjen op.

Jeg lover dig noget vidunderligt musik til.

 

Kategori:

Beskrivelse

Guidet selv-fertilitetsmassage, fra cyklus dag 5.

Denne her guidet selv-fertilitetsmassage  er lavet til dig, som er ved at gøre din krop klar til graviditet og til dig som har brug for at komme godt ned i kroppen og måske få opløst nogle blokeringer i dit underliv. Jeg vil anbefale dig at gøre det med 2-3 dages mellemrum. Du kan evt. bruge den sammen med cyklusvisualiseringerne eller  i stedet for nogle af dagene.

Denne  guidet selv-fertilitetsmassage er også krydret med nogle fertilitets affirmationer og akupressurpunkter, som ligeledes styrker din fertilitet.

Ved regelmæssig fertilitetsmassage kan du opnå:

  • Et forbedret miljø i dit underliv til ægløsningen
  • At øge blodcirkulationen til livmoderhalsen og livmoderen
  • At reducer smertefulde kramper og stress under menstruation
  • Forbedrer reproduktiv og hormonel sundhed
  • At styrke  de reproduktive organer og det endokrine system.
  • At styrke afgiftningsprocessen i leveren.
  • Det regulerer menstruationscyklussen

At øge blodcirkulationen til livmoderen er utrolig vigtigt for din fertilitet. Ved dårlig blodtilførsel får cellerne ikke nok ilt. Livmoder og æggeledere er muskler, som skal have plads til at bevæge sig i rytmiske bevægelser gennem hele din cyklus”. Fertilitetsmassage kan hjælpe til med at få løsnet op og skabe plads og flow.

Ved langvarig stress er kroppen i alarmberedskab og sender blodet ud i arme og ben, så vi kan forsvare os. Dvs blodet sendes bla. væk fra livmoderen, hvilket ikke er godt i en fertilitetsproces, eller i det hele taget.

Fertilitetsmassage sammen med motion kan være medvirkende til bedre blodcirkulation og harmoni i underlivet.

Når du har menstruation, vil jeg anbefale dig disse syv visualiseringer