Fertilitets-visualisering til din cyklus, dag 13.

25,00 kr.

Fertilitets-visualisering til din cyklusdag 13.

Her er din visualisering til dag nr. 13 i din cyklus. Fokus i denne visualisering er at finde ro og tro på at alt er som det skal være i dit reproduktive system. I kontrolrummet lader du din intuition råde. Du finpuser de sidste detaljer for de komplet rigtige hormonniveauer.

Resten af cyklus dagene vil komme løbende, så hold øje og start gerne allerede nu.

Du kan sagtens starte nu, du behøver ikke vente til alle 28 er udkommet.

De andre dage i cyklus kan kan du bruge “Fertilitetsvisualisering til alle dage i cyklus”, “Fertilitetsmassage ” eller den “Hjertecentreret meditation” og evt. vores gratis podcasts

Jeg anbefaler at du finder dig en notesbog/journal inden du går igang. Det kan virke virkelig stærkt at skrive i den efter hver session og derudover kan det være en super hyggelig ting at have gang i.

Når du har lagt ordren og betalt, sendes lydfilen til dig med det samme og den er din til evigt eje.

Beskrivelse

Fertilitets-visualisering til din cyklus, dag 13.

Hør en ny visualisering hver dag tilpasset din specifikke cyklusdag. Denne er til dag 13 i din cyklus.

En gennemsnitlig cyklus varer 28 dage men den kan svinge fra 21-35 dage.

I denne cyklus-serie af visualiseringer vil der blive lagt op til hver dag i en 28 dages cyklus. Alle 28 dage vil blive helt forskellige, så du med garanti ikke bliver træt af dem.

Hvad gør du hvis din cyklus er kortere eller længere?

Hvis din cyklus er kortere end 28 dage er det vigtigt at du springer op til dage 14 når du har ægløsning (dvs. 14 dage før første menstruationsdag)

Hvis din cyklus er længere end 28 dage, skal du høre dag 12 , indtil du har ægløsning (14 dag før første menstruationsdag). Dvs. du lægger det antal dage din cyklus er længere end de 28 dage og hører cyklus dag 12, det antal ekstra gange. Derefter går du til dag 13.

Fertilitetsvisualisering: Hvad hjernen ser gør kroppen

Hvad gør visualiseringer ved din krop?

De mindsker den negative effekt fra stress som udløses i kroppen. Mange som forsøger at blive gravide, kan i større eller mindre grad have forhøjede stressniveauer i kroppen.

De hjælper din krop med at vende tilbage til sin naturlige og balancerede tilstand. Den tilstand som er utrolig vigtig for fertiliteten.

Hjælper med at genskabe forbindelsen mellem sind og krop.

Når du bruger hjernen til at fokusere direkte på dine reproduktive områder i kroppen, gør du det i billeder. Netop fordi du visualiserer og det er denne måde vores hjerne kommunikerer med vores krop, skaber du kommunikation. Derfor kan din hjerne “snyde” din krop til at starte en proces med det, du visualiserer.

Visualisering virker derfor fordi du i billeder kommer til at se mange forskellige dele af dit reproduktive system i en sund og smuk tilstand. Du ændre energien og frekvensen, jo mere du gør det.

Så din hjerne vil visualisere i billeder og kroppen vil se og lytte.

I visualiseringerne skal du bruge dit “sinds øje”, dine øjne er lukkede, så du skal stille skarpt med din forestillingsevne fra dit sind og hjerne.

Du behøves ikke vente til første cyklusdag med at starte med at visualisere. Du kan sagtens starte når som helst med basis fertilitet visualiseringen, den kan du bruge alle dage.
Denne her visualisering er til dag 13 i din cyklus.

Du kan også hente gratis podcast fra Moderkompagniet ned fra Spotify eller hvor du finder dine podcasts. Her har jeg nogle virkelige powerfulde visualiseringer, som  kan bruges alle dage i cyklus.

Læg altid uforstyrret et rart sted.