fbpx

El alternativt holistisk fertilitetsforløb

Kære Førmoder

Hvor er vi glade for, at du er havnet netop her. Vi er to kvinder som har lavet et fertilitetsforløb, som er helt anderledes end noget andet. Kort fortalt er det et holistisk fertilitetsforløb, som foregår over 5 moduler/samtaler.

Formålet er at få dig gravid, altså at få opløst det, som blokerer for graviditet. Det som gør os anderledes er, at vi har hele den spirituelle/sjælelige del med ind i vores forløb samtidig med at vi også er faglige omkring alle de fysiske aspekter.

Du behøver ikke være spirituel for at deltage, men ønsker du brændende at blive gravid og lykkedes det af uforklarlige årsager ikke, så vil Sara og jeg virkelig anbefale dig at starte med en gratis samtale for at mærke efter om forløbet kunne være noget for dig, book nederst på siden.

Og helt ærligt, uden at prale vil det ret sikkert blive en af de bedste investeringer i dig selv, du nogen sinde kommer til at tage.

Hvad kan vi og hvad går behandlingen ud på?

Vi arbejder vi med disse 4 overordnede punkter:

Vi laver en bred screening, hvor vi i samtale med dig kommer omkring hele din fertilitetshistorie. Men vi skal også snakke om din fortid, dine relationer og din familie. Vi kommer omkring en masse elementer, som alt sammen kan have sat blokeringer i din krop.

Vi snakker fertilitet i detaljer, cyklus, hormoner, fertilitetstegn osv. Hvordan har din krop det i det hele taget og rent fertilitetsmæssigt? Vi konnekter dig med din fertilitet.

Den spirituelle del af programmet handler om at arbejde med energier. Er din krop og dit sind klar? ofte opstår kommunikation med dit kommende barns sjæl. Du får i den grad budskaber du skal arbejde videre med. Du modtager forskellige individuelle redskaber/produkter til at booste fertiliteten. For mange kvinder er dette “mindblowing”.

Du ender med et modtage et kompendie smækfyldt med skræddersyede råd til dig, en lille bibel du kan tage med dig på din videre rejse i livet, forhåbentlig med en lille ny spire i din mave

Et fuldstændigt unikt forløb, som giver mening på mange planer. Du vil gennemgå en åbning og healing af krop og sind, så du bliver klar til moderskabets begyndelse.

I løbet af programmet vil du havne et langt mere frugtbart sted i dit sind. Når du er der højner du dine chancer for befrugtning ganske betragteligt.

Vi følger dig, støtter dig, informerer dig, opmuntrer og hepper på, i det omfang du har brug for.

Vi forstår hvad du går igennem!

Dette forløb er til dig som er:

  • Uforklarlig barnløs og brændende ønsker at blive gravid
  • Kommende solomor, som ønsker støtte i en donorudvælgelse og hele processen generelt.
  • Kørt sur i fertilitetsprocessen og ønsker at give slip for en stund og søge hjælp.
  • Som gerne vil optimere din chancer for graviditet og gøre kroppen og sindet klar.

De fem moduler

Der er intet, du behøver at præstere her, du bliver guidet hele vejen, du skal blot mærke et JA til processen.

Vi glæder os meget til at få dig med ombord, og at hjælpe dig, til at blive mor

Forløbet foregår i Roskilde og på Østerbro. Bor du langt væk kan du også tage vores online fertilitets program