fbpx

Hvad er “Hej Mor”?

Kort fortalt er det et holistisk fertilitetsforløb, som foregår over 5 moduler.

Formålet er at få dig gravid, altså at få opløst det, som blokerer for graviditet.

Rejsen starter i din krop, hvor vi kikker på din reproduktive sundhed. Dernæst sættes luppen på dit indre mentale og psykiske landskab. Til sidst, når du er klar, skal du have din healingsession. Der vil i løbet af modulerne blive udarbejdet et grundigt og personligt fertilitetskompendium, som vil følge dig fra gang til gang.

Et fuldstændigt unikt forløb, som giver mening på mange planer. Du vil gennemgå en åbning og healing af krop og sind, så du bliver klar til moderskabets begyndelse.

Fertilitetsrejsen

Rejsen, som strækker sig over 1,5-3 måneder, er fordelt på 5 moduler. Mellem modulerne er vi til rådighed for dig i din helt egen tråd på Messenger. Her vil du blive støttet og holdt. Tråden kan du bruge lige så meget du vil.

I løbet af programmet vil du havne et langt mere frugtbart sted i dit sind. Når du er der højner du dine chancer for befrugtning ganske betragteligt.

Vi følger dig, støtter dig, informerer dig, opmuntrer og hepper på, i det omfang du har brug for.

Vi forstår hvad du går igennem!

Dette forløb er lavet til dig som er:

  • Uforklarlig barnløs
  • Kommende solomor, som ønsker støtte i en donorudvælgelse og hele processen generelt.
  • Kørt sur i fertilitetsprocessen
  • Som gerne vil optimere din chancer for graviditet og gøre kroppen og sindet klar.

De fem moduler

Hvem er vi?

Vi er to kvinder, Helle fra “Moderkompagniet” og Sara fra “Room to bloom”. Vi har slået os sammen og har lavet et holistisk og spirituelt fertilitetsforløb. En proces som er helt anderledes og nytænkende end set før. Vi tager dig på en holistisk rejse ind i egen krop og sjæl. Hvor vi kortlægger de fysiske, psykiske og mentale aspekter, der kan have påvirkning på din fertilitet.

Der er intet, du behøver at præstere her, du bliver guidet hele vejen, du skal blot mærke et JA til processen.

Vi glæder os meget til at få dig med ombord, og at hjælpe dig, til at blive mor.

Uforklarlig barnløs!

Hos hvert fjerde par kan man ikke finde nogen konkret årsag til, at undfangelse ikke finder sted. Der er så meget mere i det end, hvad lægevidenskaben kan, og det er altoverskyggende at tage alle aspekter af menneskets natur med.

Vi har specielt gode erfaringer med par, hvor der ikke er konstateret noget fysisk galt, af betydning. Altså at de er uforklarlig barnløse og kommende solomøde, som skal støttes i processen.

Hej Mor, slap af… jeg er lige her! 

Måske er det helt umuligt for dig at slappe af, fordi du så brændende ønsker at få et barn. Måske er du begyndt at tvivle på, om det overhovedet nogensinde vil lykkes. 

Hej Mor, slap af…jeg er lige her!

  • Hvad hvis, du fik denne besked fra dit kommende barn?
  • Hvad ville det give dig at få vished om, at der står en sjæl og venter?
  • Hvis du fik en chance for at se på din fertilitet fra en helt ny vinkel, og få indblik i lige præcis, hvor du er unik, og hvad det er der gør, at dit barn lader vente på sig. Ville du turde at gribe den?

Hvad koster det?

Læs mere om Helle og Sara her