Holistisk fertilitetsforløb.

Hvert forløb er unikt sammensat men første modul er altid i Roskilde. Modul 2 på Østerbro. Modul 3, 4 og 5 finder sted på et af de pågældende steder.

Alle moduler tager ca. 2 timer, bortset fra det sidste, som ca er en time. Vi anbefaler ikke at skulle noget krævende bagefter. Det er almindeligt at blive træt, og ofte, især ved de sidste moduler, vil der måske være kommet en helt ny dimension i dit liv, som kræver lidt refleksion, integration og ro.

Efter hvert modul vil du, alt efter behov få en del “redskaber” med hjem til at arbejde videre med mellem modulerne.

Her kan du se et “standart-forløb”. Vi kender dog ikke din rejse på forhånd. Vores erfaring er at alt kan ske.

Modul 1:

Kroppen

Modul 1 er med Helle, og dette modul starter med en uddybende samtale.

Hvem er du?
Hvor er du i dit forløb?
Hvordan har du det?

Vi kikker bredt på hele din reproduktive sundhed og dykker ned alle steder, hvor du måske kunne have nogle specifikke temaer, som skal frem i lyset.

Vi snakker om dit fysiske velbefindende. Kan du mon have hormonelle ubalancer?, hvordan er din cyklus? og kender du alle de primære fertilitetstegn?

Vi vil også komme ind på den kommende far (hvis han er inde i billedet), dvs. sædkvalitet og livsstil.

Modul 2:

Psykisk velbefindende

Opsamling fra sidst.

Hvordan har dit psykiske velbefindende det?
Hvad med mennesket bag, hele dette ønske om at blive mor?
Vi skal snakke om dine nære relationer, både i nutiden og fortiden.

Vi vil dykke ned i eventuelle begivenheder i dit liv, som kan have indflydelse på din fertilitet, og som måske trænger til at blødgøres, og frisættes ved en healing i modul 3.

Op til dette modul må du gerne, hvis du har en mor, tage en snak med hende om hendes graviditet, fødsel og efter fødselsperiode. Ligeledes må du gerne spørge ind til, hvornår hun kom i overgangsalderen.

Vi vil snakke om stress og livsstil.

Kompendiet bliver hos os da vi vil uddybe efterfølgende, de ting du skal arbejde med i perioden til vi ses igen, lægges op i tråden.

Modul 3:

Sindet og tankemønstre

I dette modul kommer Sara ind som healer og vejleder. Der samles op på modul 1 og 2 med udgangspunkt i dit kompendium, som du har udfyldt med Helle.

Vores sind skaber vores tanker, og vores tanker skaber følelser, som igen skaber kemiske reaktioner i kroppen, og dermed giver vores fysiske resultater. 
Det er en lovmæssighed, vi ikke kan komme udenom. 

Men vi kan skabe nye resultater, ved først at blive klar over, hvilke tanker vi tænker. Vi har alle blinde vinkler, og derfor er det godt at samtale med andre.

Vi kan hjælper og vejlede i at kortlægge, hvor der måske kan ligge nogle tankemønstre og blokere for din fertilitet, eller om der er andre ting der spiller ind.

Der tilbydes healing under modulet.

Til slut vil jeg forberede dig på modul 4.

Modul 4:

Sjælen

Da dette er et holistisk forløb, er det vigtigt at se på ALT, hvad der influerer på dig og dit liv, derfor er det sidste modul også unikt i og med, at det tager sjæleperspektivet med. 

For vi kan ikke få et barn, hvis ikke der er en sjælekontrakt mellem ALLE parter. Dvs. mor og partner (dette gælder også donor), og kommende barn.

Dette skal jeg nok forklare og forberede dig på, så du trygt kan åbne dig for dette magiske møde.

Vi starter med en kop te og samtale først, dernæst vil du blive puttet på briksen med tæpper, hvorefter jeg guider dig ind i dit hjerte.

Derfra ved hverken du eller jeg, hvordan rejsen udformer sig.

Disse rejser er SÅ unikke, og derfor er det svært at sige noget konkret om, hvad der kommer til at ske, det ved kun din sjæl.

Min opgave er at holde det rum for dig, og facilitere din og dit kommende barns møde.

Det er ikke alle som kan mærke eller se et konkret barn, det kan være en fornemmelse, en farve, nogle ord der kommer enten indefra dig eller via mig. Nogen gange vælger de (sjælene) at kommunikere igennem mig. Andre gange er det igennem tegn.

Jeg kan selvfølgelig ikke love,  at du får kontakt med det samme, eller at der står en sjæl klar, men så kan vi kalde på en. Eller vi kan få DIN sjæl til at vise dit bevidste jeg, hvad den har lagt i kortene for dig. Dvs. dine egne sjælekontrakter.

Modul 5:

Vi aftaler, hvor dette modul skal finde sted. Her mødes vi alle 3 for at samle op på hele forløbet og for at få sendt dig godt videre.

Nu ved du forhåbentlig, hvordan du er den bedste reproduktive udgave af dig selv. Du har lært din krop bedre at kende. Du ved hvor sej den er, og hvor sej du er. Du ved også at det kan være super effektivt og super sundt for dig en gang imellem at tage på en lille udflugt i dit sind.

Vi giver dog ikke slip på dig, naturligvis. Tråden på Messenger vil du stadig have, og vi er der stadig, hvis du skulle få brug for os, også i graviditeten 🙂

Dette er et samlet forløb, det kan ikke lade sig gøre, kun at få nogle af modulerne.

Det er muligt at tilkøbe flere moduler, hvis du /I oplever, at der er brug for at gå endnu dybere ned i et specifikt tema. Der vil være healing under nogle af modulerne, men hvis problematikkerne stikker dybere, er det en mulighed med ekstra sessioner. Husk det er kun et tilbud, hvis du mærker, at det er en vej du er nysgerrig på. Vi kan også henvise dig til andre behandlere og muligheder, som kan støtte dig på din vej, som måske ræsonnerer mere med dig, eller som ekstra supplement.

Artikler om fertilitet