Min egen fertilitetsrejse
Min egen fertilitetsrejse startede, da jeg var i tyverne. Jeg havde svært ved at blive gravid, trods et dybt brændende ønske om det. Jeg blev konstant fortalt:

  • At jeg bare skulle prøve at slappe af eller få en hund.
  • At jeg bare skulle tracke min cyklus og planlægge samlejer.

Virkeligheden var, at jeg blev mere og mere panisk angst for, om det overhoved nogen siden ville lykkedes. Jo mere jeg burde slappe af, jo mere urolig blev jeg for, om der mon var noget galt med min krop. Jeg var jo vildt rugegal!, og græd som pisket hver måned, når menstruationen kom.

I de efterfølgende år begynde jeg at afprøve alle tænkelige fertilitetstiltag, men det var i desperation og fortvivlelse. Jeg forsøgte at knække koden.
Vi er så vandt til, at vi skal yde og knokle en vis legemsdel ud af bukserne for at opnå vores mål og drømme, men når det kommer til graviditet, har modernatur lavet helt andre love.

Min interesse for fertilitet startede med en oprigtig undren over, hvorfor jeg ung, med regelmæssig cyklus, sund og slank ikke bare lige sådan kunne blive gravid, trods at jeg gjorde alt det “rigtige”. Jeg lærte med årene, at det hele handler om tilgangen og måden du forholder dig til hele baby-projektet på.

Jeg fandt også ud af, hvorfor det tog mig 15 måneder at undfange mit første barn, uden at skippe en eneste ægløsning.

Jeg opdagede, at hver gang jeg kunne formå at ændre mit mindset blev jeg nærmest gravid med det samme. Alt efter, hvor jeg var i mit liv skulle der også nogle livsstilforandringer til, men ikke noget vildt og voldsomt.
Nu står jeg her med syv sunde og raske børn, hvoraf nr. syv kom som 43 årig, så let som ingenting.

Denne indsigt har helt slået benene væk under mig. Endelig knækkede jeg fertilitetskoden bigtime!. Tænk at det kan være så svært at undfange et barn selvom kroppen er toptunet slank og atletisk, men du ikke er det rette sted mentalt, og tænk at det kan være så let at undfange et barn, hvis du er indstillet på “babyfrekvensen“, men måske har lidt deller, drikker kaffe og spiser lidt for meget chokolade, pyt…

Efterfølgende begyndte jeg at arbejde med kvinder som:

  • Har forsøgt at blive gravide i mindst et halvt år
  • Er begyndt at blive bange for om der mon kunne være noget galt siden det ikke lykkedes
  • Gerne vil være sikre på at deres kroppe er klar til undfangelse, og at der ikke er noget som blokerer fysisk eller psykisk.

Alt sammen udfordringer som jeg selv har oplevet, og som jeg forsøgte at løse ved at gøre mere af alt muligt: Mere motion, flere kosttilskud, flere planlagte samlejer, flere ægløsningsteste, mere google, mere mere mere..

Ja, jeg var nærmest besat af cyklus og sundhed, indtil jeg erfarede hvordan min mentale tilgang til projektet ændrede alt. Pludselig forstod jeg med krop og sjæl, hvorfor det er, vi ikke bliver gravide når vi er alt for fokuseret på det. Jeg forstod, at der skulle være “peace in mind”, og at jeg skulle være varsom med ikke at stresse kroppen med titusinde fertilitetstiltag på en gang.

Jeg har været 20 år om sådan rigtig at forstå det helt til bunds, men nu ved jeg hvor effektivt det er, og hvor hurtigt graviditet indtræder når først vi er det rette sted mentalt.
Derfor har jeg udarbejdet en grundig analyse, som kan bruges til at sætte spotlight på stor set alt, som påvirker en specifik kvindes fertilitet. Når denne er udarbejdet, vil den enkelte kvinde få de redskaber der skal til for at blive klar til undfangelse.

Når du har fået udarbejdet din analyse ved du hvilken vej du skal gå, hvilket allerede får de fleste til at sænke skuldrene og lader naturen tage over.

Book en tid, hvis du er SÅ KLAR til den forandring der skal til for at tiltrække din lille fremtidsbabyspire.


Anbefalede artikler til dig!