Mystiske moderskab og mystiske fertilitet!

Der er så mange mystiske spirituelle næsten uforklarlige ting ved fertilitet, befrugtning, graviditet, fødsel og moderskab, at kun moder-natur forstår det hele helt til bunds.

Derfor kan der være en kæmpe frugtbar gevinst ved at forbinde sig med det, som er større end os selv og vores lille krop her på jord. Det er både aflastende og befriende at dele vores bekymringer, vores ansvar, vores drømme og vores visioner med universet, ellers vil jeg nok påstå at menneskelivet kan blive en hård og ensom affære.

Det største mysterium i vores tid er fertilitet.

Vi ved meget, uden tvivl, men vi ved også meget lidt. Fysisk er vi nået langt, men når det kommer til den vigtigste del af fertiliteten nemlig dit indre psykiske landskab, så er vi stadig på neandertaler-plan, tror jeg.
Jeg tror slet ikke at menneskeheden overordnet ved hvor gigantisk indflydelse det åndelige og sjælelige aspekt har, ikke mindst på den enkelte kvinde men nok også på hele planetens fertilitet.

For kvinden er det essentielt at konnekte sig med hendes livmoder. Livmoderen er ikke bare noget kød, som ligger derinde i underlivet et sted. Livmoderen er gud! ja eller tæt på i hvert fald. Tag lige et øjeblik og rejs ned i din livmoder og tænk over, hvor vildt det er at den findes og oven i købet inde i dag.

Øvelse: Luk lige øjnene et øjeblik, gå i visualisering mood og tag så elevatoren fra din hovede og langsom i gennem hele din krop og ned til den store gyldne lysende livmoder. Organet hvori et hvert menneske er skabt. Hvis dette ikke er guddommeligt, jamen så ved jeg søreme ikke, hvad som ellers skulle være det. Når du er der nede i din visualisering så giv den kærlighed, smil til den og tilbed den, bare en lille smule 😉

I gamle dage kontra nutiden

I gamle dage var fokus for de fleste unge kvinder, at de skulle blive gravide og føde børn. I dag i vores moderne verden er vi velsignet med at kunne sprede vores energi ud i alle mulige retninger. Kvinder i dag har fokus på så mange andre ting, end at skulle føde børn. Vi går op i vores karriere, vores skole, rejser, relationer, projekter, økonomi og mange ting, som førhen var enten uopnåelige eller mere mande-relateret. Selvom ligestilling og ubetinget frihed naturligvis høre nutiden til og uden tvivl er den retfærdige og moderne tilgang, – og en udvikling som naturligvis skal finde sted. -Ja så betyder det nu engang at vi kvinder konnekter os mere til ydre mandsdominerede ting og dermed kommer længere væk bevidsthedsmæssigt fra vores livmoder.

Det er helt almindelig at unge kvinder i dag bruger minimum det første årti eller to af deres fertile år på at få en karriere, “finde sig selv”, en partner osv. Oven i købet er de måske på p-piller, så livmoderen fylder intet i deres bevidsthed og fertiliteten er pakket lang væk mentalt, fysisk og åndeligt.

Når dagen så kommer, hvor ønsket om børn indfinder sig, kan det let tage en rum tid før krop, sind og ånd indstiller sig på en helt anden frekvens. Lige pludseligt blive fertiliteten hevet frem i lyset men hey… det kan være svært pludselige at præstere når man har været pakket væk i mørket i årevis, altså sat helt og aldeles ud af spil. Her tror jeg især det åndelig og sjælelige plan har en stor betydning. På vores fertilitetsforløb her på Moder-kompagniet er det ofte denne del, som får en vigtig rolle og arbejdet med den er ofte udslagsgivende for fertiliteten og livsforandrende i det hele taget.

Fertiliteten kræver kærlighed og opmærksomhed for at sjæl og ånd kan følge med og det reproduktive system skal lige vågne op til dåd og hvor længe det tager for den enkelte, ja det må guderne vide. Men en ting er helt sikkert, vi bestemmer ikke ret meget selv.

Anbefalede artikler til dig!