Rolig fertilitet om traumer og intuition

Godt så! Du har sikkert styr på alt det fysiske. Du ved hvordan du tracker din ægløsning, og du ved forhåbentlig også, hvordan du hidkalder din bedre halvdel, når sekreterne flyder frit ;-).

Det er supergodt at have styr på sin fysiske krop, men der er også alt det andet, dit mentale velbefindende, og din RO omkring det hele. Som tidligere nævnt har jeg set så utallige eksempler på kvinder, som ikke bliver gravide fordi de fortsætter deres stressede liv, og fordi de ikke har den indre ro.

Fertilitet og traumer

Det gælder om at skabe harmoni mellem dit indre liv og den ydre verden.
Jeg fornemmer til tider også, at manglende graviditet kan være et symptom på et dybt traume, som først skal heles. Et sådant traume eller ”ar på sjælen” kan handle om skam, bebrejdelse eller skyldfølelse. Det kan skabe nogle energimæssige blokader i kroppen.
Jeg siger ikke, at det altid er sådan, men jeg har oplevet det mange gange.


Mange traumer kan forblive ikke italesat, eller måske er de endda blevet ubevidste, og sådan kan de for nogle mennesker, gå med i graven. Men oplever du at have problemer med at blive gravid, er det en god ide at foretage nogle dybere selvransagelser. For det kan være utrolig healende, ikke kun for fertiliteten, men så sandelig også for dit velbefindende overall

Intuition

Intuitiv viden kan være svær at forsvare i en analytisk videnskabelig verden. Dog vil jeg påstå, at din intuition, er den mest brugbare guide i din fertilitetsrejse.

Det er meget forskelligt i hvor høj grad, kvinder evner at lytte til deres intuition. Det kræver, at der ikke er alt for mange blokeringer, som f.eks. angst. Et eksempel jeg desværre har stødt på flere gange, som ammerådgiver er, at kvinder, hvis mødre har fortalt dem, at de selv ikke var i stand til at amme, og derfor beder deres døtre være forberedte på, at det kan være det samme for dem. Disse kvinder kan have denne frygt i baghovedet så meget, at den rent faktisk overdøver intuitioner således, at kvinden tror, at det er hendes intuition hun lytter til, men i virkeligheden er det en bekymring, der er plantet i hende udefra.

Det lyder måske lidt mærkelig, og denne øvelse kan virke malplaceret. Men jeg vælger at tage den med, da jeg har flere eksempler på, at den faktisk kan være en utrolig nyttig øvelse i forhold til dit ønske, om at få et barn.

Find papir og blyant frem. Har du en journal/dagbog eller noget i den stil kan du også bruge den.
Sæt dig ned, få ro på tankerne, tænd evt. et stearinlys, sæt noget lækker musik på. Nu skal du lige vende blikket indad.

Nogle gange er det svært at skelne intuition fra angst. Angst er det som nogle gange spænder ben for vores intuition. Prøv at lave en liste med spørgsmål, som beskriver din intuition, din angst og så de gode fornemmelser du har omkring din fertilitet, og at blive mor.

Er der noget, som gør dig bekymret omkring din evne til at blive gravid eller blive mor?

Forestil dig, at du nu har en samtale med et større vildt orakel, som kan se ind i fremtiden.

Fortæl dette fremtidsorakel om dine bekymringer og din usikkerhed. Oraklet dømmer dig ikke og har ingen holdning til, hvad der er rigtigt og forkert. Når du sætter ord på disse spørgsmål og bekymringer, som er svære at snakke om normalt, starter der en energistrøm, som vil hjælpe dig med svarene, og med at få ro på!

Anbefalede artikler til dig!