Fertilitets-visualiseringer til din cyklus, dag 1-7.

150,00 kr.

Syv fertilitetsvisualiseringer for dig som forsøger at blive gravid.

Her er en visualisering til hver af de første syv dage i din cyklus. Du skal høre den første, den dag du får din menstruation. Disse syv visualiseringer har til formål at øge din cyklusforståelse, at få dig godt ned i kroppen, at støtte dig igennem menstruationen og at højne dit glædesniveau og dit humør. Og selvfølgelig at skabe en sådan energi i din krop, at en befrugtning har gode forudsætninger for at finde sted.

De andre dage i cyklus kan kan du bruge “Fertilitetsvisualisering til alle dage i cyklus” og evt. vores gratis podcasts

Jeg anbefaler at du finder dig en notesbog/journal inden du går igang. Det kan virke virkelig stærkt at skrive i den efter hver session og derudover kan det være en super hyggelig ting at have gang i.

Når du har lagt ordren og betalt, sendes de syv lydfiler til dig med det samme og den er din til evigt eje.

Beskrivelse

Syv forskellige fertilitets-visualiseringer til de første syv dage i din cyklus.

Her får du syv forskellige visualiseringer, som du skal starte på den dag, du får din menstruation. Hør en ny visualisering hver dag mens du har din menstruation og et par dage efter, alt efter hvor lang din menstruation er.

Visualiseringerne kan hjælpe dig gennem nogle måske svære dage, det kan løfte dit humør og din energi.

Fertilitetsvisualisering: Hvad hjernen ser gør kroppen

Hvad gør visualiseringer ved din krop?

  • De mindsker den negative effekt fra stress som udløses i kroppen. Mange som forsøger at blive gravide kan i større eller mindre grad have forhøjede stress niveauer i kroppen.
  • De hjælper din krop med at vende tilbage til sin naturlige og balancerede tilstand, den tilstand som er utrolig vigtig for fertiliteten.
  • Hjælper dig med at genskabe forbindelsen mellem sind og krop.

Når du bruger hjernen til at fokusere direkte på dine reproduktive områder i kroppen, gør du det i billeder. Netop fordi du visualiserer og det er denne måde vores hjerne kommunikerer med vores krop, skaber du kommunikation. Derfor kan din hjerne “snyde” din krop til at starte en proces med det du visualiserer.

Visualisering virker derfor fordi du i billeder kommer til at se mange forskellige dele af dit reproduktive system i en sund og smuk tilstand. Du ændrer energien og frekvensen, jo mere du gør det.

Så din hjerne vil visualisere i billeder og kroppen vil se og lytte.

I visualiseringerne skal du bruge dit “sinds øje”, dine øjne er lukkede, så du skal stille skarpt med din forestillingsevne fra dit sind og hjerne.

Du kan også hente gratis podcast fra Moderkompagniet ned fra Spotify eller hvor du finder dine podcasts. Her har vi nogle virkelige powerfyldte visualiseringer, som ligeledes kan bruges alle dage.

Men vil klart anbefale dig disse syv visualiseringen til at starte din cyklus ud med.

Læg altid uforstyrret et rart sted.