Visualisering til tiden før og under ægløsningen

25,00 kr.

Visualisering til tiden før og under ægløsningen

Denne visualisering kan du bruge omkring din ægløsning.

Den er velegnet til dig som føler dig presset over at skulle blive gravid. Dig som hver eneste måned er bange for om det sker og nærmest oplever panik og præstationsangst.

Denne visualisering er bygget på omvendt indsats.

Omvendt indsats i psykologi refererer til en paradoksal situation, hvor en persons intense ønske om at opnå noget faktisk kan virke mod hensigten og hindre opnåelsen af dette mål. Dette sker, fordi det intense ønske og det pres, der følger med det, kan skabe stress og angst, hvilket kan have negative fysiologiske og psykologiske virkninger. Disse virkninger kan i sig selv forhindre personen i at opnå det ønskede resultat.

Kategori:

Beskrivelse

Visualisering til tiden før og under ægløsningen

Denne guidede meditation er til dig som virkelig nærmest bliver desperat omkring ægløsningen, fordi du så brændende ønsker dig at blive gravid. Til dig hvor det bare er kommet til at fylde alt for meget, og hvor din krop måske er helt anspændt pga. situationen.

I denne meditation bliver du ved hjælp af visualisering ført tilbage i tiden til dengang fertilitet slet ikke fyldte i din hverdag og hvor sex kun handlede om kropslighed, sanselighed, frihed og nydelse.

Psykologien er her, at når vi er alt for fokuseret og besat af et projekt, har det nogen gange en forløsende og god effekt at fortælle hjernen at du ikke længere er besat ved at fremkalde noget af den energi du var i dengang du ikke følte dig presset, men hvor der var flow og glæde i din krop.

Hvordan virker det?

Denne meditation arbejder på flere niveauer:

Reduktion af Stress: Ved at minde dig om en tid uden pres, reducerer du stressniveauet i din krop.

Hormonal Balance: Ved at skabe en følelse af ro og glæde, støtter du en sund hormonal balance, hvilket er afgørende for fertiliteten.

Forbindelse mellem Sind og Krop: Visualiseringer hjælper med at genoprette forbindelsen mellem dit sind og din krop, hvilket skaber en harmonisk og balanceret tilstand.

Følelsesmæssig Frihed: Når du genoplever tidligere tiders glæde og nydelse, skaber du en følelse af følelsesmæssig frihed og lethed.

Praktiske Anvisninger

Find et roligt sted: Sørg for at være et sted, hvor du kan være uforstyrret og føle dig tryg og afslappet.

Brug dit sindets øje: Luk øjnene og brug din forestillingsevne til at skabe levende billeder af de tidspunkter, hvor du følte dig fri og glad.

Åben dit hjerte: Tillad dig selv at føle de positive følelser fuldt ud, og lad dem fylde din krop og dit sind.

Du kan læse mere her om psykologien bag omvendt indsats

Du kan sagtens bruge denne alle tidspunkter i cyklus, det er en sjov og hyggelig øvelse med noget virkelig skønt musik.

En lille tidsrejse.