Du fortjener at få et barn, basta! Dette er ikke en artikel, som handler om, hvad du skal gøre for at fortjene din baby og at karma rammer dig, hvis du ikke gør sådan og sådan.

Nej den handler nærmere om, hvordan karma går i perfekt harmoni med babyfrekvensen. Og hvad er det nu lige præcis karma er? Karma er et ord for at enhver handling vi foretager os, eller enhver energi vi sender afsted, vender tilbage til os i lignende form. Lidt ala mottoet “som vi sår, høster vi!”

Karma er både årsag og virkning. Alle vores handlinger frembringer en kraft af energi, som i en eller anden form vender tilbage til os. Så hvis vi ønsker os et barn, så skal vi plante frøet indhyllet i kærlig energi.

Her i livet træffer vi valg ustandselig, hver eneste dag tager vi stilling til og beslutter alt muligt. Nogle valg er meget gennemtænkte og bevidste, andre spekulerer vi over få sekunder og nogle træffer vi nærmest ubevidst, fordi vi har truffet lignende valg mange gange før, og bare kører på livs rutinen. Mange af de valg vi træffer er som sagt ubevidste og vi skænker dem ikke en tanke, men de er der. Alt hvad der sker lige nu er et resultat af valg du tog for lidt siden.

Mange af de valg du træffer, ofte ubevidst kommer ud som følelser. Du er på cafe med din veninde og ved siden af dig vælger en gravid-gruppe at slå sig ned. Du kan høre deres udvekslinger vedr. graviditet og kommende fødsel. Du vælger ubevidst at blive såret og irriteret, hvorfor pokker skulle de lige sætte sig der?, din humør styrtdykker. Selvom det lyder hårdt er det faktisk et valg du har, et ubevidst valg, en ubetinget refleks, som udløser samme reaktion som du “plejer” i lignende situationer. Følelsen af tristhed, ærgelse, misundelse kommer helt automatisk, fordi hjernen flere gange har oplevet det og dermed udløser samme reaktion som tidligere. Vi tror at det bare er sådan og tænker ikke at det egentlig kan være anderledes.

Babyfrekvensen og karmaloven

Hvis du vil arbejde lidt med karma i forhold til babyfrekvensen, er det en god ting at træffe flere bevidste valg.

I situationen beskrevet her, gælder det om at få din ubevidste reaktion, så snart du udløses, væk fra det ubevidste og over i det bevidste område. Bare det at du identificerer de tanker som udløses, gør at de bliver bevidste, du hiver dem ligesom op til overfladen og kigger kritisk på dem.

Spørg dig selv hvad er konsekvenserne ved dette valg? (du er aldrig i tvivl om dette svar)
Valget ville nok være i dårligt humør at forlade cafeen sammen med veninden.

Vil dette valg bringe mig og mine medmennesker lykke? ( hvis svaret er ja, så gennemfør valget)
Nej jeg føler mig allerede ulykkelig og min veninde havde også virkelig glædet sig til den gode chailatte og venindesnak.

Når du skal bruge karmaloven med babyfrekvensen skal du som det første blive bevidst om at fremtiden skabes af de valg du træffer i nuet og i samme forbindelse gør valgene bevidste i stedet for ubevidste, så arbejder du med karmaloven. Når du træffer bevidste valg, som er gode for dig og dine medmennesker sætter du virkelig bevægelse i de gode energi, som vender retur i dobbelt styrke.

Hvis du kigger på din fortid og den periode i dit liv, hvor du havde ønsket at blive gravid men det skete ikke,- prøv at hive den helt op på det bevidste plan og vid at der er en mening med det. Hvad er det universet prøver at fortælle dig?. Måske er meddelelsen at du skal være sødere ved dig selv, at du skal sætte farten ned eller lære at mærke efter i din krop!!.
Skriv evt. din lære ned i en lille bog; Hvordan kan jeg gøre denne oplevelse/periode i mit liv nyttig for mig selv og mine medmennesker?

Svaret kunne f.eks være:

  • Jeg er blevet mere ydmyg og tager ikke alt for givet!
  • Jeg har lært mig selv meget bedre at kende
  • Vi har fået et stærkere parforhold
  • Jeg føler mig istand til at kunne rådgive og støtte andre mennesker som gennemgår sorg mv.
  • Vi nåede at finde det rette hus hvor vores barn skulle vokse op
  • Jeg fik den gave at jeg begyndte at interesserer mig for det åndelige/spirituelle
  • osv..

Svaret på hvad din læring er, er netop dette Sara kan hjælpe dig med at finde svare på i vores fertilitetsforløb.

Spørg kroppen

Groft sagt er der to fornemmelser i kroppen når du skal træffe valg, velvære eller ubehag.

Din krop er vis og klog på et plan, som vi næsten ikke kan forstå. Så er du i tvivl om valg du skal træffe, måske nogle ubevidste som du har fået over i det bevidste, så spørg din krop; Hvad sker der hvis jeg træffer denne beslutning? Mærk så efter, sender kroppen en meddelelse om velvære eller ubehag? Tag dig god tid til at mærke og du vil få svaret. Mange mærker svaret lige i solar-plexus eller i hjertet. Følelsen behøver ikke være stærk men stol på at hjertet kender det rigtige svar, det kan du roligt regne med også selvom svaret ikke er det du havde regnet med.

Så for at anvende karmaloven skal du gøre dine valg bevidste, identificere dem og stil spørgsmålene: Hvad er konsekvensen af dette valg jeg træffer nu ? og Bringer dette valg tilfredshed og lykke til mig selv og mine mennesker? Derefter beder du din krop om vejledning, læg evt. hånden på hjertet og mærk efter.

Det du mærker udspringer af dit kærlige selv og og dermed en direkte kanal til babyfrekvensen.

Se vores fertilitetsforløb

Prøv vores fertilitetsvisualiseringer

Anbefalede artikler til dig!