Fertilitet- meditation- Inviter baby ind i din livmoder

En guidet meditation til at invitere baby ind i din livmoder. Endnu et rigtig brugbart værktøj til at tune ind på babyfrekvensen.

God fornøjelse!

Hvordan meditation kan hjælpe med at øge dine chancer for at blive gravid

Gennem hele mit liv har jeg observeret, at hver gang jeg træder tilbage, ser hvordan mine tanker påvirker min krop og gør en bevidst indsats for at øve mig i at give slip gennem meditation eller visualisering, åbner jeg plads i mig, for hvad end det er, jeg ønsker.

Jeg har bemærket det samme, når jeg taler med kvinder, der prøver at blive gravide.  Når de formår at ændre hele deres tilgang til dem selv og deres krop og når de bliver bedre til at at læne sig tilbage og acceptere nuet, så får de skabt et langt sundere rum til deres kommende baby.

Processen med at blive gravid involverer så utrolige mange aspekter, og der findes adskillige værktøjer, strategier og behandlinger derude for at støtte din krop, mens du prøver at blive gravid, herunder:

  • Hormonbalancering
  • Fertilitetsfremmende kostprogrammer
  • Sporing af ægløsning
  • IVF
  • Akupunktur

Desværre er der ikke meget snak om, hvordan du kan støtte dit sind. Vi ved alle, at der er en sind-krop forbindelse i os alle. Vi kan ikke ignorere den ene og forvente, at den anden arbejder effektivt.

Fordelene ved fertilitetsmeditation

Det er efterhånden ikke den store hemmelighed at meditation påvirker dit psykiske helbred positivt og skaber balance i kroppen og neteop balance har de fleste kroppe brug for , for at kroppen prioriterer en graviditet. Graviditet kræver overskud fra kroppen.

Her er hvad mener jeg at meditation og visualisering kan gøre for din fertilitet:

Afbalancerede hormoner

Hormonel ubalance kan påvirke biokemien i kroppen og forårsage problemer med ægløsning.

Meditation kan hjælpe med at balancere hormoner for at fremme undfangelsen. At starte en regelmæssig fertilitetsmeditationspraksis kan hjælpe med at stimuler dine hormoner, så de kan fungere korrekt.

Reducere stress

“Da jeg prøvede at blive gravid med mine første børn fulgte jeg tvangsmæssigt min ægløsning og menstruationscyklus. Jeg troede, at jeg gjorde alt, hvad jeg skulle, mens jeg prøvede at blive gravid. 

Men i sidste ende gjorde besættelsen af ​​at blive gravid lige det modsatte. Hver måned blev jeg ramt af endnu en negativ graviditetstest, hvilket efterlod mig stresset, angst og ked af det, indtil det var tid til at prøve igen” (kommentar til fra en af mine podcast-lyttere)

Undersøgelser viser, at stress påvirker fertiliteten negativt hos både mænd og kvinder Når jeg ser tilbage, kan jeg se, hvor meget min stress påvirkede min evne til at blive gravid, og jeg blev ikke gravid, før jeg begyndte at håndtere det anderledes.

Stærkere relationer

Skabe større passion, kærlighed, rummelighed og forbundethed o parforholdet, som er uhyrevigtigt en en fertilitetsproces.

Fertilitetsmeditation hjælper dig med at se med blidere kærlige øjne på dig selv!

Mange kvinder er virkelig hårde ved sig selv når undfangelse udebliver. Mange bebrejder deres krop for ikke at fungere korrekt, og deres sind for ikke at være klog nok til at finde ud af løsningerne på infertiliteten.

“Da jeg begyndte at praktisere fertilitetsmeditation, bemærkede jeg, at jeg var mere blid over for mig selv og andre. Fertilitetsmeditation har givet mig mulighed for at have en mere positiv og medfølende indre dialog” (Pernille gravid uge 7)

Prøv en gratis fertilitets meditation her

Anbefalede artikler til dig!