Der skal ro, to og tro til!

Fertilitet: Ro, to og tro.

Fertilitetsuniverset er stort og vidunderligt. Det er fascinerende, fuld af visdom, dybe følelser og uendelig styrke og kraft. Her snakker jeg om den åndelige og sjælelige del af din fertilitet. Det er her din sjæl finder næring og måske også her en ny lille sjæl vælger dig at tage bo i.

Det kan være svært, at gå gennem en længere periode, hvor graviditet udebliver, uden at være forbundet til denne åndelige del af dit foretagende. Det er nemlig her den store boblende lykke findes og den dybe grundlæggende harmoni og ro.

Så er der din krop, din dejlige krop som er blevet et voksent menneske her på jord. Det er her dit fremtidsbarn skal bo og vokse sig til en sund og stærk baby. Dybt i mit hjerte ved jeg, at både det fysiske og det åndelige har stor indflydelse på din universelle fertilitet.

Det aller vigtigste overhoved er, at du har det godt mentalt. Af en eller anden grund har jeg set så utrolig mange gange, at graviditet ikke lykkedes, hvis vi er pressede eller stressede netop over, at det måske ikke går så hurtigt, som vi havde forestillet os, med at blive gravide. Vi skal lære, at tænke på vore fertilitet med positive tanker og taknemmelighed. Vi skal overlade det til modernatur og leve et dejligt liv imens, hvor vi til gengæld kan tage vores del af projektet nemlig at elske med vores mænd på det rigtige tidspunkt (eller insemination) og gøre vores krop afslappet og overskudsagtig klar til en ny beboer.

Ingen regler uden undtagelser. Jeg har kendt dybt usunde mennesker som storrøg, dyrkede absolut ingen motion og spiste den værst tænkelige mad man kan forestille sig og som blev gravide i første hug hver gang. Jeg har sågar kendt en narkoman, som ud over at have en forgiftet krop også psykisk havde det ad pommern til, som ved et uheld blev gravid og fødte barn. Omvendt har jeg haft veninder som har spist og gjort alt det rigtige og alligevel er der gået et par år inden de blev gravide. Så der er ingen garanter for noget som helst og det er ikke til, at sige hvor fertil du er fra naturens side men jeg har alligevel observeret nogle fællestræk for de mennesker som let bliver gravide og ligeså med dem, hvor det bare ikke rigtig sker noget. Og naturligvis er der rigtig mange ting du selv kan gøre.

Du skal kende til begge dele, hele den fysiske del er godt at have styr på. Den kvindelige reproduktion-videnskab er sindssyg spændende og på en eller anden måde er den, efterhånden som din viden bliver større og bredere, også med til at give en fornyet respekt for din krop og for den vanvittige visdom som har skab det hele.

Hos Moder-kompagniet vil jeg sætte dig ind i hvad der sker i løbet af din cyklus. For hvordan er det nu med den ægløsning?, hvornår bliver det æg præcis frigivet og hvad sker der med kroppen lige der omkring og hvad sker der hvis ægget er befrugtet?. Det er så spændende, at jeg bliver helt svedig bare af at tænke på det.
Vi skal have dig gravid, tænk lige over det!. Du skal opleve at din krop kan noget fuldstændig magisk. Den kan producerer et andet menneske ud af dit kød og blod. Hvordan kan det dog lade sig gøre?. Du kan bare læne dig tilbage og spise syltede agurker eller drikke Mathilde-kakao men din krop udretter mirakler (i princippet!). Jeg kommer mig aldrig over hvor syret og vildt det er når maven bare vokser og alt sker helt af sig selv.

Nå men først skal vi jo lige have undfangelsen til at ske og derfor ønsker vi naturligvis, at skabe de så optimale betingelser for dette, som overhoved muligt.  Hos Moder-kompagniet vil du få en viden om, hvordan du gør kroppen sund og hvordan du spotter diverse fertilitetstegn.

Der udover skal du have det godt. Fertilietesprocessen skal være forbundet med gode følelser, det skal være sjovt og du skal give en masse kærlighed til din fantastiske krop. Jeg vil guide dig igennem forløbet så du bevare din indre harmoni og tro på, at børn kommer når de har lyst.

Projektet må ikke gå hen og fylde hele dit liv og dermed være udslagsgivende for dit humør og psykiske tilstand. Det er alt for hårdt for dig  og for dine nærmeste og ikke mindst virker det negativt på fertilieten. Den vej ønsker du ikke at gå

Husk på at inden du tog beslutning om, at forsøge at blive gravid havde du jo en masse gode ting i dit liv og sikkert mange dejlige relationer. Du har stadig det hele og husk at glæde dig over det og nyd livet maximalt.

Håber ikke du er sart, for jeg snakker jeg en hel del om udflåd, det er i grunden ikke noget godt ord, så ind imellem for ikke at skrive det for ofte kalder jeg det “vores sekret”. Men lige meget hvad snakker jeg om den flydende væske som de fleste dage så småt siver ud af dit underliv. Det hvide som havner i dine trusser og efterlader forskellige aftryk. Lige fra våde pletter til noget grynet noget. Det er sundt og naturligt, så glem alt om at vrænge på næsen af den.
Uden den intet liv på jord.

Din tid som før-moder.

Du eller I har taget beslutningen om, at nu skal det være!. Præventionen er afblæst eller naturmetoden bliver nu brugt omvendt. I stedet for, at undgå ægløsningen skal den nu forsøges at rammes. Måske er du rolig og tænker, at det ikke gør spor, at der går lidt tid. Måske prøver du at være rolig men inden i er du ærlig talt ekstrem bange for, om du overhoved kan blive gravid. Lige meget hvor rolig du er, vil jeg væde med at det på et eller andet plan fylder mere end du måske lige vil indrømme.

Moderkompagniet har et kæmpe ærinde, et budskab som betyder meget i den proces du er trådt ind i. Du er nu et sted i dit liv, hvor du kan blive gravid anytime. Du aner ikke hvor længe der vare førend miraklet sker. Det er som at sætte sig i en ukendt rutchebane. I starten er det sjovt og spændende, det er det egentlig et godt stykke tid men fortsætter rutchebanen for længe i forhold til dine forestillinger bliver det utrygt og pludselig er det ikke spor sjovt længere.
Mit budskab er af du skal parkere dette projekt gravid et sted i din bevidsthed , hvor der er rart, det skal være forbundet med gode følelser. Du må tænke på det så ofte du vil, men med glædesfølelser, for ro på, det skal nok komme. Lige meget hvad render man ikke til læge og bliver undersøgt førend der er gået mindst et år og hvis I begge er sunde og raske ville jeg måske også lige vente en smule længere.
Når først i kommer ind i denne mekaniske fertilitetslægeverden, så bliver alting anderledes og pludselig er det hele ikke så hyggeligt og naturligt længere. Denne anspændthed som kan være forbundet med at indvige lægeverdenen i jeres projekt, tror jeg ikke gør noget godt for chancerne for helt naturlig undfangelse. En stresset krop bliver bare ikke lige så let gravid.

Så hyg dig i dit nye sted, gør til til en ny hobby, tilegn dig viden med stor nysgerrighed og glæde, for jeg kan love dig for det er et spændende land. Lad være med at se dig selv som ufrivillig barnløs fordi det måske ikke lige lykkedes inden for det første halve år. Se hellere dig selv som før-moder, som er ved at gøre dit kommende barns bo klar både fysisk og psykisk. Tænk på at nogen/mange som bliver gravide uden det er planlagt f.eks i fuldskab eller i en periode i ens liv, hvor man måske både drak og røg lidt for meget. Her ville du stensikkert bekymre dig om disse tings påvirkning af dit barn og ønske at din krop havde være giftfri og vital. Den følelse er så meget bedre. Når præventionen er smidt føles det også lidt som om kroppen vender tilbage til sit naturlige jeg, når det ikke længere er under indflydelse af kunstige hormoner men i stedet køre sin egen naturlige cyklus. Det gælder om at give kroppen de bedste betingelser for, at være en naturlig krop, hvor alle mekanismer og processer fungerer, som naturen har tiltænkt det fra starten af. Slip kroppen fri og lad den blomstre, så skal du se hvordan den vil hidkalde sig de gode snedige sædceller, når tiden er den rette vel og mærke.

Prøv vores fertilitetsvisualiseringer

Anbefalede artikler til dig!