Fertilitetsmeditation til din cyklus, dag 2.

25,00 kr.

Fertilitets visualisering for dig som forsøger at blive gravid.

Her er din visualisering til dag nr. 2 i din cyklus. Fokus i denne visualisering er at skabe fred og balance i hypothalamus og hypofysen. Hør evt. basis visualiseringen de andre dage. Resten af cyklus dagene vil komme løbende, så hold øje og start gerne allerede nu.

Du kan sagtens starter allerede nu, du behøver ikke vente til alle 28 er udkommet.

De andre dage i cyklus kan kan du bruge “Fertilitetsvisualisering til alle dage i cyklus” og evt. vores gratis podcasts

Jeg anbefaler at du finder dig en notesbog/journal inden du går igang. Det kan virke virkelig stærkt at skrive i den efter hver session og derudover kan det være en super hyggelig ting at have gang i.

Når du har lagt ordren og betalt, sendes lydfilen til dig med det samme og den er din til evigt eje.

Beskrivelse

Fertilitetsmeditation til din cyklus, dag 2.

Velkommen til din omsorgsfulde fertilitetsvisualisering for cyklusdag 2

På denne anden dag i din cyklus, hvor din menstruation fortsætter, inviterer jeg dig til at lytte til en visualisering, der er særligt designet til denne dag. Mine visualiseringer er skabt med kærlighed og omhu for at støtte dig på din rejse mod graviditet.

Din cyklus og visualiseringer

En gennemsnitlig cyklus varer 28 dage, men kan variere fra 21 til 35 dage. Min serie af visualiseringer dækker hver dag i en 28-dages cyklus, med unikke meditationer for hver dag, så du kan nyde variation og spænding gennem hele cyklussen.

Tilpasning til din cykluslængde

Kortere cyklus: Hvis din cyklus er kortere end 28 dage, spring til dag 14, når du har ægløsning (14 dage før din næste menstruation).

Længere cyklus: Hvis din cyklus er længere end 28 dage, lyt til visualiseringen for dag 12, indtil du har ægløsning (14 dage før din næste menstruation). Fortsæt med dag 12 i det antal ekstra dage, din cyklus varer, og fortsæt derefter til dag 13.

Fordelene ved Fertilitetsmeditation

Visualiseringerne i meditationerne hjælper med at reducere stress og skabe en følelse af ro og balance, som er afgørende for fertiliteten. De støtter din krop i at vende tilbage til sin naturlige tilstand og genskaber forbindelsen mellem sind og krop. Ved at bruge din fantasi til at fokusere på dine reproduktive områder, skaber du en kommunikation mellem sind og krop, som kan igangsætte de processer, du visualiserer.

Sådan Praktiserer du Visualisering

Brug dit “sinds øje”: Luk øjnene og fokusér med din forestillingsevne.

Start når som helst: Du behøver ikke vente til første cyklusdag for at begynde med visualiseringer.

Denne specifikke visualisering er dog kun til den anden dag i din cyklus.

Ekstra Ressourcer

Du kan også finde gratis podcasts fra Moderkompagniet på Spotify eller andre platforme, med kraftfulde visualiseringer, som kan bruges på alle dage.

Fremtidige Visualiseringer

Jeg arbejder på at udvide vores shop med lydfiler til hver eneste dag i din cyklus. Du kan se frem til at have en komplet serie, der vil støtte dig gennem hele din rejse.

Tips til en God Meditation

Find et roligt og behageligt sted, hvor du kan lytte uforstyrret.Mine visualiseringer er kraftfulde og tekniske, så lyt godt efter og lad dem guide dig.

Vi ønsker dig fred og harmoni på din smukke rejse mod moderskabet. 🌸

Med kærlighed, Moderkompagniet