kvantefysisk og fertilitet

Kvantefysik er uhyre spændende synes jeg. Sidste år var jeg til at foredrag om kvantefysisk med Henning Jensen som har skrevet bogen “Derfor skaber du dit eget liv – med baggrund i kvantefysikken”.

Som vanligt tænker jeg fertilitet ind i alting her i livet 🙂

Energi og information findes overalt i naturen, energi og information er det vi selv er, når alt kommer til alt. Hele universet er i sin grundlæggende natur en bevægelse af energi og information. Forskellen på dig og et træ f.eks. er at energien og informationen er forskellig.

Vi har et nervesystem, som kan være bevidst om energi og information. Med denne bevidsthed kan vi ændre vores informationsindhold, i vores fysiske krop. Vi oplever som mennesker at have tanker, følelser, ønsker, fornemmelser, drifter, overbevisninger og erindringer.

Dog er du ikke adskilt fra universet, for i kvantefysikken findes ingen definerede grænser. Du er en svingning, en slags frekvens i det store kvantefelt.

Du kan ændre energi og informationsindholdet i din krop, og det kan være denne rejse du skal ud på, for at være i den energi, som tiltrækker en lille ny sjæl. Når du ændre energien er det ikke kun din egen , dine omgivelser og omverden vil også ændre sig, og pludselig vil du tiltrække noget andet.

Intention og opmærksomhed

For at ændre energi og informationsniveauet i din krop, skal du arbejde med din opmærksomhed og intention.

Opmærksomhed frembringer energi og intentioner forvandler ting.

Det du retter din opmærksomhed på vil vokse, og alt hvad du tager opmærksomheden væk fra, vil visne og dø.

Det er vigtigt at du sætte nogle intentioner, for det er dem som skaber forvandlinger. Giv opmærksomheden på alle de gode ting som sker i dit liv, og også på dine positive ønsker (baby). Lav f.eks visualiseringer, hvor du ser dit kommende barn. Sæt intentioner omkring det, som du giver din opmærksomhed.

Bare en enkelt celle

En enkelt celle i din krop foretager sig omkring seks millioner forskellige ting i sekundet, og den ved hvad alle andre celler gør, på nøjagtig samme tidspunkt. Det er umuligt at forstå, men vi kan bare bøje os i støvet og være ydmyge over alt den information vi indeholder.

Din krop indeholder informationer om alt, og den ved hvordan du skaber et barn, dette er en del af kroppens informationsfelt. Der kan være mange årsager til, at dit barn ikke kommer i den tid du ønsker, men alle informationer og visdom omkring skabelsen har din krop.

Giv ordre til dit nervesystem

Det som er det helt vilde ved vores krop er, at vi via vores nervesystem kan give ordre til dette netværk af energi og information, som vi besidder. Ved at give opmærksomhed til det du ønsker mere af og sætte en intention om at få et barn. Ved at gøre dette starter du en proces, denne proces kan du sætte i gang og kroppen vil dermed tage over og indfri dine drømme. Den eneste lov du skal følge er, at din intention er god for menneskeheden, og dit ønske om at bære et barn ER naturligvis godt for menneskeheden og dens overlevelse.

Skriv din intention ned, den er din virkelige kraft bag ønsket. Din intention drejer som om noget i fremtiden, men din opmærksomhed er lige her i nuet. Det er uhyre vigtigt at din opmærksomhed er i nuet for da vil din intention om fremtiden manifestere sig, for FREMTIDEN SKABES I NUET.

Så igen er det vigtigt at acceptere nuet, nuet er dit liv, det er vigtigt ikke at kæmpe imod nuet. Hvis du f.eks føler, at det er så hårdt ikke at blive gravid, at du nærmest bare lever i fremtiden, næste undersøgelse, næste lægebesøg osv, må du øve dig i at acceptere nuet og ønske ting i fremtiden.

Både fortid og fremtid fødes i fantasien. Kun nuet er virkeligt og varer evigt.

Nuet er det evige felt af potentiale. Alt findes kun i nuet.

Nuet er nøglen

Hvis du har livscenteret lige her og nu, hvis du er til stede i nuet og din opmærksomhed er i nuet, så vil alle de indbildte forhindringer (over 90% af det som forhindre dig i at nå dine mål er ren indbildning), forsvinde som dug for solen.

Helhjertet intention

Helhjertet intention er kvaliteten af den opmærksomhed du giver. Det betyder at du holder opmærksomheden fast på målet med din intention, så kraftigt at du nægter forhindringer at fylde og tage noget af din opmærksomhed. Du skal fastholde en urokkelig tro på at dit barns rejse er præcis, som den skal være, og at barnet kommer til dig på det helt perfekte tidspunkt.

Sådan praktiserer du!

Find et sted i stilhed enten i naturen eller hjemme.

Glid ind i tomrummet enten ved meditation eller bare afslapning. Gå ind i stilheden. Prøv bare at være uden at tænke eller føle noget.

Når du er der, siger du højt (eller inde i dig selv) dine intentioner og ønsker. Efterlad dem i tomrummet. Du planter nu et frø, det bliver plantet i de ubegrænsede muligheders jord og de vil blomstre når tiden er den rette. Du skal nu slippe dem fri og lade dem passe sig selv.

Mærk dig selv, din sande natur!

Nu skal du give slip på bindingen til resultatet, altså desperationen og utålmodigheden til dit kommende barn. Du må leve i uvisheden og stole på det. Stol på universets kraft og lad universet klare detaljerne, så du kan være nærværende i nuet.

Sådan praktiserer du også!

Lav en liste med dine ønsker og tag den med dig alle vegne Kig på den inden du mediterer, hviler dig eller går ind i stilheden. Se også på sedlen lige inden du skal sove og når du vågner.
Men listen skal du frigive, det er en intention du sender ud, et ønske du sender ud til moderjord og når du gør det bliver intentionen ikke ramt, af alle dine indbildte forhindringer og overbevisninger.

Praktisér her og nu opmærksomhed i alle dine handlinger og øv dig i ikke at tage belastende elementer fra fortiden med ind i dit nye sunde og friske nu.

Accepter nuet som det er og manifester fremtiden gennem intentioner og ønsker, som du frigiver.

En dejlig og let måde at arbejde med dette er via mine guidede meditationer, som er skabt præcis ud fra denne visdom.

Anbefalede artikler til dig!