Husk dig selv kvinde og mor- talk! m. visualisering

25,00 kr.

Husk dig selv kvinde og mor- talk! m. visualisering

Har du travlt med alle andre end dig selv?. Trænger du til lige at komme ned i kroppen, lige at mærke dig selv og din sjæl og hvordan har du det egentlig?

Lyt til denne visualisering i en rolig stund!, det er vigtigt at du ikke glemmer dig selv i denne verden med tårnhøje forventninger til dig som kvinde og mor.

Husk dig selv kvinde og mor- talk! m. visualisering, længde 17 min.

Kategori:

Beskrivelse

Husk dig selv kvinde og mor- talk! m. visualisering

Hvis der er noget i denne verden som er let, er det at komme bort fra sig selv. Bort fra sin kerne og sin sjæl. Der bliver stillet mange krav fra vores omverden og vores fantastiske børn, som vi vil gøre alt for, får vores overskud.

Men det er drøn vigtigt at vi er i balance, især hvis vores børn ikke er det. Vores moderenergi går direkte over i dem og er de udfordret hjælper det ofte en del, at vi selv får styr på vores egne energier først.

At stoppe op og lytte til sin sjæl som kvinde er vigtigt for at finde indre ro og balance i en travl hverdag. Det giver mulighed for at komme i kontakt med sine dybeste ønsker og behov, hvilket kan føre til bedre beslutninger og øget selvværd. Ved at lytte til sin sjæl kan man navigere livet mere autentisk, skabe meningsfulde forbindelser og finde større tilfredshed og lykke i både personlige og professionelle aspekter af livet.

Husk dig selv kvinde og mor- talk! m. visualisering handler netop op lige at finde hjem og mærke efter for en stund!

God fornøjelse!

læs mere om videnskaben bag visualiseringer