Den ensomme kærlighed i fertilitetsland

Når du er fertilitetsudfordret, er du udfordret i forhold til din uplacerbare kærlighed til dit barn. Du er udfordret i forhold til ensom kærlighed. Den kærlighed du har sparet op livet igennem, den kærlighed, som på en måde var øremærket til dine fremtids børn. Den begynder at røre på sig og den kan pludselig gå hen og blive ensom. En fertilitetsproces kan føles ensom, du kan føle dig fanget i det store kærlighedslager, som endnu ikke har en modtager. Ensomheden kan gå hånd i hånd med ulykkeligheden og mangel på formål med livet.

Hvad gør du?

Du bliver nød til at vende det hele lidt på hovedet. Spar ikke din moderkærlighed op, dit lager vil blive alt for anspændt og det vil gøre alt for ondt at holde sammen på den. Du kan rolig dele ud af den, den kilde er utømmelig, og du løber aldrig tør, nærmere tvært imod.

Og husk nu du er ikke alene, jo måske er du alene i dit umiddelbare fysiske liv, alene med din partner eller alene som kommende solomor, eller bare en følelse af at være alene i fertilitetsland.

Vejen for dig er at tage universet ind i dit liv. Ja det har selvfølgelig været der hele tiden, men måske har du ikke i dit bevidste sind taget det til dig. Det befriende ved at åbne sig op for universet er, at du ikke længere er alene. Når vi mærker det fællesskab og den dybde der pludselig er i livet, opnår vi ofte en større succesfølelse med at være i livet, forstået på den måde at vi føler os mere lykkelige og vi vil besidde en ofte tilbagevendende følelse af, at mirakler sker hele tiden lige foran næsen på os. Den sande succes med livet er når vi opdager, at vi er guddommelige og at det rent faktisk er et utrolig mirakel, at vi overhovedet findes. -at livet er den vildeste gave.

Så alle disse ting jeg her lister op er godt at have, men dybden af lykke omkring disse ting afhænger i den grad af, om vi har den guddommelige kim inden i os.

  • Materiel rigdom
  • godt helbred
  • god energi
  • begejstring over livet
  • tilfredsstillende relationer til andre mennesker
  • skabende frihed
  • følelsesmæssig og psykisk stabilitet
  • velvære og sjælefred

Vi må se vores liv lidt oppefra. Vi piler rundt her på jorden og jagter lykken, og alt det vi selv og andre mener er lykken. Det er lykken at få børn, det er en brusende vild oplevelse. Vores børn kommer fra universet, derfor er det godt at være i forbindelse med dem allerede inden de kommer ned til os.

Så denne ensomme kærlighed som du bærer rundt på, skal du åbne op for og sende ud til dit barn med små budskaber fra dig til dit barn. Send det ud med samme følelse, som da du som barn sendte brev til julemanden, forventningsfuldt og spændt og med en stærk tro på at juleaften vil oprinde og gaverne ville falde ned til dig i overflod.

Kilden til alt skabelse er guddommelighed, eller vi kan også kalde det for det åndelige. Skabelsesprocessen er det åndelige, som er i bevægelse og det som skabes er det fysiske som .f.eks. dit lille barn.

Så når vi i vores fertilitets program taler om, at det er holistisk, er det fordi vi i høj grad tager disse tre bestanddele med af virkeligheden, nemlig ånd, sind og krop. Disse tre ting er grundlæggende den samme ting, og kan ikke sådan adskilles.

Har du brug for hjælp og støtte til at finde tilbage til dig selv?

Prøv vores fertilitetsvisualiseringer

Anbefalede artikler til dig!