Fertilitetsvisualiseringer

Min helt store mission er, at alle kvinder og par skal have alle de børn, de ønsker. Her er, hvad jeg/vi kan hjælpe dig med:

Fertilitetsvisualiseringer er et godt sted at starte. Jeg anbefaler, at du bruger dem en gang hver dag, når du kan finde tid eller måske i sengen inden du skal sove. I shoppen kan du købe dem. Nogle af dem er til specifikke cyklusdage, og de andre dage kan du bruge fertilitetsmassage og visualisering til alle dage i cyklus. Du kan også bruge vores gratis podcast. Det vigtigste er, at du sætter en halv time af hver dag, og at du bruger forskellige visualiseringer, så det bliver en hyggelig stund med variationer. Hold øje i shoppen, der kommer jævnligt nye.

Hvordan kan en simpel MP3-fil hjælpe med at forbedre dit helbred og din fertilitet?
Svaret ligger i vores medfødte helbredende evne gennem den sind-krop intelligens, vi alle besidder, og det, der er kendt som “Afslapningsresponsen.” Vores fertilitetsvisualiseringer er udviklet og baseret på, hvad vi ved om, hvordan man bruger afslapning og guidet visualisering til at optimere forbindelsen mellem krop og sind, reducere stress og i det hele taget at få det grundlæggende bedre mens du venter på befrugtning. Flere af vores klienter siger at humøret og hele deres sindsstemning finder et helt nyt leje.

Ved at bruge din hjernes visualiseringsevne – og at “se” hvad din krop skal gøre, hjælper du den med at genoprette sin egen sundhed og balance. Dette er afgørende for vores fertilitet, da det især har noget med vores hormonelle balance at gøre, hvilket vi netop har fokus på i visualiseringerne. En kraftfuld sind-krop forbindelse udnyttes, når vi bruger vores hjerne (eller vores visuelle evne) indad og “ser” vores krop sund og i balance.

Hvad Hjernen ser, gør kroppen!

Læs mere her om videnskaben bag fertilitetsvisualiseringer

Eksklusive Fertilitetsforløb

I disse fertilitetsforløb samarbejder jeg med Sara Erika Storm Ingelög

Hvis du virkelig ønsker et intenst og spændende fertilitetsforløb åbner vi indimellem op for vores forskellige forløb. Vi er to meget erfarne kvinder, Helle og Sara som tilbyder forskellige unikke, holistiske og spirituelle fertilitetsforløb.
Vi tager dig på en holistisk rejse ind i egen krop og sjæl. Her kortlægger vi de fysiske, psykiske og mentale aspekter, der kan have påvirkning for din fertilitet.

Med vores fælles kompetencer sætter vi spotlightet på alt det særlige, som har betydning på netop din fertilitet. Det gør vi gøre ud fra faglig fysisk viden om krop, cyklus, hormoner, sundhed og livsstil men også ud fra et sjæleligt aspekt og en dyb tunen-ind på dit mentale velbefindende. Den spirituelle del af programmet handler om at arbejde med energier. Er din krop og dit sind klar? Ofte opstår kommunikation med dit kommende barns sjæl. Du får i den grad budskaber, du skal arbejde videre med. Du modtager forskellige individuelle redskaber/produkter til at booste fertiliteten. For mange kvinder er dette “mindblowing”.

Dette fertilitetsforløb er helt anderledes, end du har set før.

Vi har kun få kvinder i forløb ad gangen, vi har igen pladser til marts 2024.