Moder-kompagniet har for alvor taget mere formel form i 2020, hvor jeg stiftede selve brandet og denne hjemmeside. Men jeg har uregistreret hjulpet mange kvinder gennem de sidste 20 år med enten deres fertilitet, graviditet, fødsel, amning eller baby udfordringer.

Hvorfor Moderkompagniet?

Jeg brænder helt utrolig meget for alt, hvad der har med fertilitet, graviditet, fødsel, amning og moderliv at gøre. Det er uden, at overdrive min store passion her i livet. Emnet har jeg udforsket, de sidste tyve år. Jeg har læst og studeret alt, jeg kunne komme i nærheden af og personligt afprøvet og erfaret en hel del. Jeg har i hele mit voksenliv nørdet fertilitet. Jeg føler et stort kald og har en vision om, at give alle de ting videre, og vil gerne guide dig, lige der hvor du er.

Læs mere om mig og min baggrund her