Moderkompagniet har for alvor taget mere formel form i 2020, hvor jeg stiftede selve brandet og denne hjemmeside. Jeg, Helle Hirshals, brænder for alt, der har med moderskab at gøre. Mine kerneområder er fertilitet og børn, og jeg har arbejdet som børnehaveklasseleder og pædagogisk konsulent i mange år.

Jeg har udviklet guidede meditationer, der hjælper kvinder med at blive gravide og børn med at få en tryg skolestart. Visualiseringer er et kraftfuldt redskab, der påvirker hjernen positivt og hjælper både voksne og børn med at tackle udfordringer. Mine fertilitetsvisualiseringer støtter kvinder i at finde ro og glæde mens de venter på at blive gravide, mens mine børnevisualiseringer styrker børns robusthed og selvtillid, især ved skolestart og i eksamenssituationer.

Jeg håber, at mine visualiseringer kan være med til at støtte dig på din rejse mod moderskabet og give dine børn en tryg og robust start i skolelivet.

Læs mere om mig og min baggrund her