fbpx

For at få tilbuddet skal du skrive: Ny750 ved bookning (I bunden af formularen er et felt til dette).

Om fertilitetsplanen:

 • Er du klar til at anskue din fertilitet på måske helt andre måder, end du er vandt til?.
 • Er du klar til at kikke indad?, og ikke mindst: Er du klar til at genskabe forbindelsen mellem krop og sind?
 • Er du klar til at blive mor?

  Jeg lover dig det bliver en spændende og sjov rejse. Jeg vil næsten garantere dig for, at du vil få nogle gevaldige aha-oplevelser i forhold til, hvad du kan være påvirket af rent fertilitetsmæssigt.

  Du kan roligt glæde dig, det gør jeg allerede.
Fertilitetsvejledning:
 • Lad os tage en god uddybende snak om hvor du er lige nu, og hvad du indtil videre har gjort i dit babyprojekt.
 • Jeg vil give dig en rigtig god grundforståelse for din fertilitet, og klæde dig på, i det omfang du har brug for.
 • Jeg er til rådighed for alle dine spørgsmål.
 • Vi laver en en udførlig personlig fertilitets-plan, som du efterfølgende får med hjem plus eventuelle redskaber/øvelser. Du får også min “fertilitets-bibel” med hjem, som er et stor brugbart kompendie, fyldt med fertilitetsråd. Du kan evt. høre en lille smagsprøve her.