fbpx
Har du/I brug for omsorg og støtte i den tid i går igennem?.

Kære Regnbuefamilie

Alt det praktiske er ofte nøje planlagt og snakket igennem, alle kender nok deres rolle. Men ingen kan forudse, hvad der sker når den kommende mor bliver overfyldt af hormoner og tanker. Det kan være så overvældende for en kvinde, at det næsten kan synes, som om hun ændre personlighed. Tryghed og omsorg er keywords og det kan være en kæmpe fordel for jer som kommende forældre, at have en fast relation til en omsorgsperson, som er den samme gennem hele forløbet. Jeg er ikke en erstatning for jordemøde og andet sundhedspersonlige men jeg er den samme person hele vejen, hvilket kan være en stor tryghed og afhjælpe mange frustrationer og bekymringer.

Det vil være mig en stor ære at blive en del af jeres fantastiske familieprojekt. Lige meget hvor I befinder jer i processen er alle som er involveret meget velkomne her i Roskilde og jeg kommer gerne til jer også.

  • Dig (kommende mor)
  • Medmor eller medfar/fædre
Hvad kan jeg hjælpe med?

Fertilitetsvejledning; Hvordan maximere vi din/jeres chancer for, at blive gravid. Jeg vil booste din/jeres viden om fertilitet og du/I kan stille alle de spørgsmål I har behov for.
Graviditetsvejledning: Graviditet er en vild oplevelse både fysisk og mentalt. Mange følelser er sat i spil og der opstår spekulationer og bekymringer. Lad os tage dem fra en ende af.
Fødselsvejledning; Som fødselsterapeut og doula kan jeg tilbyde fødselsforberedelse og deltagelse i fødslen.
Ammevejledning: Kom godt fra start med amningen.

Hvad kan jeg gøre for dig/Jer?:

  • Lad os tage en god uddybende snak om dit/jeres forløb og hvad der evt. er gået forud.
  • Jeg vil klæde dig/jer rigtig godt på i forhold til fertilitet, graviditet, fødsel eller amning og svare på alle spørgsmål om de ting som optager/bekymre dig/jer, i det omfang, der er brug for.
  • Vi vil snakke om, hvordan du/I har det med det hele.

Du/I vælger selv om vi skal mødes hjemme hos jer, eller her i Roskilde.

Hvorfor bruge en doula, læs mere her..