fbpx
Vejledning til dig som er gravid og har brug for støtte og vejledning.

Først og fremmest; Stort tillykke med din graviditet.

Som ny-gravid er det hele ofte helt uvirkeligt. Måske har du svært ved helt, at turde tro på det før du er på den anden side af uge 12. Måske har du tidligere aborteret, hvilket stadig sidder i dig.

Som gravid kan du let kommer lidt ud af fatning. Det kan være, at du har svært ved at “nyde” graviditeten, da du ikke tør, der kan jo ske så meget!. Det kan også være, at du mentalt slet ikke kan forholde dig til det. Måske har du brug for en person, som følger dig tæt hele vejen. Det kan også være du bare er super bekymret og trænger til en, at dele det hele med.

Hvad kan jeg gøre for dig?:

  • Lad os tage en god uddybende snak om dit forløb og hvad der evt. er gået forud.
  • Jeg vil give klæde dig rigtig godt på i forhold til din graviditet og svare på alle dine spørgsmål om de ting som optager/bekymre dig, i det omfang, du har brug for.
  • Vi vil snakke om, hvordan du har det med det hele. Selvom det måske er dit højeste ønske, at være gravid og selvom du måske har forsøgt længe er det jo ikke ensbetydende med, at du synes om, at være gravid.
Det vil være mig en stor ære at:

Være ved din side lige så længe du har brug for det. Jeg vil elske, at støtte og vejlede dig lige til fødslen. Vil også meget gerne være din Doula til selve fødslen og efterfølgende hjælpe dig godt på vej med amningen. Lige meget hvad, finder vi den perfekte løsning.
Måske har du brug for en doula fra nu af og resten af graviditeten eller bare en periode eller også hele graviditeten og fødslen. Skriv evt. og fortæl, hvad du præcis har brug for og så få et tilbud fra mig.
Det kan være en stor tryghed, at have en kontinuerlig person gennem hele forløbet, som du ved du kan kontakte og som kender dig og dine ønsker.

Du vælger selv om vi skal mødes hjemme hos dig selv, eller her i Roskilde. Din partner er naturligvis velkommen.

Gør noget godt for dig selv:

Hvad koster det?