fbpx

Hej Mor-programmet er sammensat af Helle og Sara, som du kan læse mere om her. Vi er begge en årgang 1975, og mødte hinanden, da vi tog uddannelsen til fødselsterapeut.
Vi glæder os meget til at møde, og guide dig på din rejse, ind i moderskabet.

Helle

Jeg hedder Helle Hirshals, og det er mig som er indehaver af Moderkompagniet. Jeg er opvokset på Sydsjælland ved Næstved.

Jeg bor i Roskilde med Mikkel. Jeg er mor til 7 børn.

Min interesse for fertilitet startede med en oprigtig undren over, hvorfor jeg ung, med regelmæssig cyklus, sund og slank ikke, bare lige sådan, kunne blive gravid, trods at jeg gjorde alt det “rigtige”. Jeg lærte med årene, at det hele handler om tilgangen, og måden du forholder dig til hele baby-projektet på.

Jeg fandt også ud af, hvorfor det tog mig 15 måneder at undfange mit første barn, uden at skippe en eneste ægløsning.

Nu står jeg her med syv sunde og raske børn, hvoraf nr. syv kom som 43 årig, så let som ingenting.

Denne indsigt har helt slået benene væk under mig. Endelig knækkede jeg fertilitetskoden, bigtime!. Tænk at det kan være så svært at undfange et barn selvom kroppen er toptunet slank og sund, men du ikke er det rette sted mentalt, og tænk at det kan være så let at undfange et barn, hvis du er indstillet på “babyfrekvensen”, men måske har lidt deller, drikker kaffe og spiser lidt for meget chokolade, pyt…

Efterfølgende begyndte jeg at arbejde med kvinder som:

  • Har forsøgt at blive gravide i mindst et halvt år.
  • Er begyndt at blive bange for om der mon kunne være noget galt, siden det ikke lykkedes.
  • Gerne vil være sikre på at deres kroppe er klar til undfangelse, og at der ikke er noget som blokerer fysisk eller psykisk.

Jeg har været 25 år om sådan rigtig at forstå det helt til bunds, men nu ved jeg hvor effektivt det er, og hvor hurtigt graviditet indtræder, når først vi er det rette sted mentalt.
Derfor har vi udarbejdet en grundig analyse, som kan bruges til at sætte spotlight på stor set alt, som påvirker en specifik kvindes fertilitet. Når denne er udarbejdet, vil den enkelte kvinde få de redskaber der skal til, for at blive klar til undfangelse.

At Sara kan hjælpe med at kontakte dit kommende barn når din krop og dit sind er klart, er fuldstændig unikt og mindblowing for de kvinder, som hun hjælper. Det fuldender forløbet på den smukkeste måde.

I vores forløb kan du sænke skuldrene og lade naturen tage over.

Sara

Jeg hedder Sara Erika Storm Ingelög. Jeg er født i Sverige, men opvokset på Langeland. 

Jeg er mor til to drenge, som snart begge er teenagere. Jeg bor på Østerbro i København.

Jeg arbejder med kvinder og par, som har svært at blive gravide. 

Jeg ønsker brændende at hjælpe dem til at få ro og tro på sig selv, og at formidle og forbinde sjæl og krop.

Vi kan ikke vilje os til et barn, hvis ikke der er en sjælekontrakt mellem forældre og barn.

Jeg har hjulpet kvinder til at få kontakt til deres ufødte barn, og det kan give en utrolig ro at få vished om, at der står et barn og venter. 

Men hvorfor det så ikke er blevet født endnu, kan der være mange grunde til;

  • Barnet venter på det rigtige match af forældre.
  • Timing
  • Kontrakt med sine søskende om at komme på et særligt tidspunkt. 
  • En sorg/traume eller stress i mor, som blokerer den fysiske krop, i at skabe plads til dette barn. 

At se fertilitet fra denne nye vinkel, og tage det op på et sjæleplan, er et tilbud jeg synes mangler på markedet. 

Jeg har hjulpet flere par, som ellers havde helt styr på deres fertilitet, men hvor undfangelsen ikke skete. Ofte er der noget som blokerer, enten kropsligt eller ubevidst. her gælder det om at opløse. Dette opdages gennem en grundig healing og derefter er noget forandret og opløst.

Det er ret magisk og føles også sådan, men jeg har erfaret gang på gang, at graviditet indtræder derefter.

At samarbejde med Helle gør din rejse komplet, da kroppen naturligvis også skal være tunet ind på den rette energi.