fbpx
Privat graviditetsvejledning til dig, som er gravid, og har brug for støtte og vejledning.

Først og fremmest; Stort tillykke med din graviditet. Det er vildt, at være gravid, overvældende at gå igennem både fysisk og følelsesmæssigt. Ind imellem kan det ramme os, som et slag i maven, hvor sårbare vi kan føle os. Vi knytter os til barnet i maven og vil allerede nu gøre alt det bedste for, at sikre et sundt barn. Samtidig er vi under gevaldig indflydelse af hormoner, trætte og ja måske også på mærkelig vis også lidt kede af det.

Som gravid kan du let komme lidt ud af fatning. Det kan være, at du har svært ved at “nyde” graviditeten, da du ikke tør, der kan jo ske så meget!. Det kan også være, at du mentalt slet ikke kan forholde dig til det. Måske har du brug for en person, som følger dig tæt hele vejen.

Hvad kan jeg gøre for dig?:

  • Lad os tage en god uddybende snak om dit forløb, og hvad der evt. er gået forud.
  • Jeg vil klæde dig rigtig godt på i forhold til din graviditet og svare på alle dine spørgsmål om de ting som optager/bekymrer dig, i det omfang, du har brug for.
  • Vi vil snakke om, hvordan du har det med det hele. Selvom det måske er er dit højeste ønske at være gravid, og selvom du måske har forsøgt længe er det jo ikke ensbetydende med, at du synes om at være gravid.
  • Jeg vil bidrage med tryghed og ro og forberede dig godt på fødslen gennem afklarende og støttende samtale.
Det vil være mig en stor ære at:

Være ved din side lige så længe, du har brug for det. Jeg vil elske, at støtte og vejlede dig lige til fødslen. Vil også meget gerne være din Doula til selve fødslen og efterfølgende hjælpe dig godt på vej med amningen. Lige meget hvad, finder vi den perfekte løsning.
Nogle har bare brug for en enkelt samtale og det er også fint.
Det kan være en stor tryghed, at have en kontinuerlig person gennem hele forløbet, som du kan kontakte, og som kender dig og dine ønsker.

Du vælger selv, om vi skal mødes hjemme hos dig selv, eller her i Roskilde. Din partner er naturligvis velkommen.

Ny-gravid, uge 4-12, støtte og vejledning, se her
Gravid, uge 12-28, støtte og vejledning, se her
Gravid, fra uge 28, støtte og vejledning, se her

Se priser