fbpx
Privat fertilitetsvejledning hjemme hos dig til dig/jer, som forsøger naturlig undfangelse, og måske er i fertilitetsbehandling. Jeg kommer gerne hjem til Jer eller også holder jeg til midt i Roskilde bymidte, 5 minutters gang fra stationen.

Ønsker du at optimere dine chancer betydeligt, for at blive gravid naturligt?. Så er du i den grad, havnet det rette sted!.

Som fertilitetsvejleder er det mit job at undersøge din situation grundigt, og kikke på, hvad der muligvis forhindrer dig og din partner i at blive gravide naturligt, og få en sund graviditet.

Jeg kikker meget bredt og meget detaljeret på lige præcis dig. Vi gennemgår alt det fysiske, som har med din krop, din cyklus og sundhed at gøre.

Jeg kikker på, hvordan du har det i processen, vi dykker ned i ting fra fortiden eller nutiden, som måske kan blokere.

Vi kikker på din livsstil og dit velbefindende i øvrigt. Vi sætter luppen på DIG, og dykker ned lige der, hvor det er nødvendigt.

Du vil få de redskaber du skal bruge for at din krop og dit sind bliver åbnet op, og er klar til undfangelsen.

Vi laver den ultimative dybt personlige plan til dig, så du kan slappe af og nyde livet her i før-moderstadiet og vide, at du går den rigtige vej for naturlig undfangelse.

Mit menneskesyn er holistisk, dvs. sige at jeg, lidt forenklet sagt, kikker på det hele menneske; dit sind, din krop og din sjæl.
Kort og godt en afbalanceret blanding af videnskab, psykologi og spiritualitet.

Jeg vil vejlede og oplyse dig gennem denne rejse for at forbedre din reproduktive sundhed. 
Fertilitetsplanen vil være specifik for dig og dine unikke fertilitetsbehov. Det betyder ikke, at du vil få en plan fuld af restriktioner, og at alt i dit liv skal vendes helt på hovedet. Dette er slet ikke tilfældet.

Din mand/partner er selvfølgelig en stor del af projektet, så derfor vil den mandlige fertilitet fylde en del af fertilitetsplanen, naturligvis og det siger sig selv, at han er meget velkommen her også.

Måske er du blot helt i starten af din fertilitetsrejse og vil blot oplyses og komme super godt fra start, du skal være så velkommen eller måske:

Kan du genkende noget af dette:

 • Er du ærlig talt lidt forvirret omkring din fertilitet, og alle de mange gode råd fra bla. google ?
 • Måske føler du, at du snart har prøvet alt og begynder at føle desperation og fortvivlelse!
 • Er du begyndt så småt at overveje kunstig befrugtning? men vil stadig gerne vil være sikker på at kroppen har fået de rette betingelser, for selv at kunne undfange et barn.
 • Føler du, at dit liv er sat lidt i stå, og det først rigtig vil udfolde sig, når du bliver gravid og får din baby?
 • Føler du dig lidt alene med din sorg, der er ingen du sådan helt kan dele det med?
 • Er det svært at tiden går uden at der lige sker noget?
 • Er du dybt inden i dig selv rædselsslagen for om det overhovedet nogensinde vil lykkedes, at få dit barn?
 • Har du brug for seriøst at blive guidet og taget i hånden, så det blandt andet ikke går ud over dit parforhold, og din livsglæde i øvrigt.
 • Er du i tvivl om du overhoved går den rette vej, eller har du brug for en personlig køreplan?. En personlig plan, så du ikke længere skal bruge alt din tid på at undersøge og afprøve alt muligt, som du har googlet eller hørt?.

Er du klar?:

 • Er du klar til at anskue din fertilitet på måske helt andre måder, end du er vandt til?.
 • Er du klar til at kikke indad?, og ikke mindst: Er du klar til at genskabe forbindelsen mellem krop og sind?
 • Er du klar til at blive mor?

  Jeg lover dig det bliver en spændende og sjov rejse. Jeg vil næsten garantere dig for, at du vil få nogle gevaldige aha-oplevelser i forhold til, hvad du kan være påvirket af rent fertilitetsmæssigt.

  Du kan roligt glæde dig, det gør jeg allerede.
Fertilitetsvejledning:
 • Lad os tage en god uddybende snak om hvor du er lige nu, og hvad du indtil videre har gjort i dit babyprojekt.
 • Jeg vil give dig en rigtig god grundforståelse for din fertilitet, og klæde dig på, i det omfang du har brug for.
 • Jeg er til rådighed for alle dine spørgsmål.
 • Vi laver en en udførlig personlig fertilitets-plan, som du efterfølgende får med hjem plus eventuelle redskaber/øvelser. Du får også min “fertilitets-bibel” med hjem, som er et stor brugbart kompendie, fyldt med fertilitetsråd. Du kan evt. høre en lille smagsprøve her.

Jeg kommer gerne hjem til Jer/dig så vi kan snakke i trygge omgivelser eller også er i velkomne her i Roskilde, du bestemmer, hvad du har det bedst med.

Se Pris

Læs om min egen fertilitetsrejse
Hør Moder-kompagniets podcast om fertilitet