fbpx
Skal du være Solo-mor?

Stort tillykke! og hvor er det bare fuldstændig vildt og fantastisk. Så sej og dyb forståelig en beslutning!.
Det er vildt, at være gravid, -overvældende, at gå i gennem både fysisk og følelsesmæssigt. Ind imellem kan det ramme os, som et slag i maven, hvor sårbare vi kan føle os. Vi knytter os til barnet i maven og vil allerede nu gøre alt det bedste for, at sikre et sundt barn. Samtidig er vi under gevaldig indflydelse af hormoner!. Vi er trætte og ja måske også på mærkelig vis lidt kede af det.

Som gravid kan du let kommer lidt ud af fatning. Det kan være, at du har svært ved at “nyde” graviditeten, da du ikke tør, der kan jo ske så meget!. Det kan også være, at du mentalt slet ikke kan forholde dig til det. Måske har du brug for en person, som følger dig tæt hele vejen.

Hvad kan jeg gøre for dig?:

  • Lad os tage en god uddybende snak om dit forløb og hvad der evt. er gået forud.
  • Jeg vil give klæde dig rigtig godt på i forhold til din graviditet og svare på alle dine spørgsmål om de ting som optager/bekymre dig, i det omfang, du har brug for.
  • Vi vil snakke om, hvordan du har det med det hele. Selvom det måske er er dit højeste ønske, at være gravid og selvom du måske har forsøgt længe er det jo ikke ensbetydende med, at du synes om at være gravid.
Det vil være mig en stor ære at:

Være ved din side, lige så længe du har brug for det. Jeg vil elske, at støtte og vejlede dig lige til fødslen. Vil også meget gerne være din Doula til selve fødslen og efterfølgende hjælpe dig godt på vej med amningen. Lige meget hvad, finder vi den perfekte løsning.
Nogle har bare brug for en enkelt samtale og det er også fint.
Det kan være en stor tryghed, at have en kontinuerlig person gennem hele forløbet, som du ved du kan kontakte og som kender dig og dine ønsker.

Du vælger selv om vi skal mødes hjemme hos dig selv, eller her i Roskilde. Du er velkommen til et medbringe en partner, din mor, en veninde eller hvem det kunne give mening for dig, at have med.