Anbefalinger af Moder-kompagniet

Her er nogle af de anbefalinger og feedback jeg/vi har fået gennem tiden:

Fertilitetsforløb:

Forløbet har været en unik støtte for mig i en svær tid. Både via vores fælles Messenger-tråd som altid står åben og de forskellige sessioner med henholdsvis Sara og Helle. Jeg er generelt blevet meget klogere på mig selv, min krop og fået mange powerfulde indsigter!
Jeg vil klart anbefale forløbet til andre og sige at man skal gå ind i det med en åben- og nysgerrighed. Der gemmer sig så meget læring og viden.
Jeg synes det har været rart, at være hjemme hos jer hver især. Det giver en varme og tryghed, når man skal åbne op for svære emner.
Har generelt været virkelig glad for forløbet 

💫

C. deltager på vores fertilitetsforløb

Forløbet hos Helle og Sara har givet mig en ro i mig selv, som jeg aldrig har følt før. Jeg har fået redskaber til at nå et sted hen i mit indre, hvor jeg er blevet min egen bedste ven, mit eget helle og min egen store kærlighed. Forløbet har også givet mig troen på at blive mor, på at blive en god mor og så har forløbet bragt mig tættere på min mand, så jeg nu trygt stoler på at jeg ikke vil stå alene med opgaven som forælder.

Deltager på vores fertilitetsforløb

Helle og Sara er de smukkeste og sødeste kvinder og de vil tage så godt imod dig. Det bliver en rejse, måske den største rejse i dit liv. At finde sig selv, er at finde verden
Helle har så meget spændende viden og byder ind med enormt mange gode råd til at løse hverdagens udfordringer, og fører dig sikkert igennem forløbet. Sara har en ro og en spirituel viden som ingen andre, og den formår hun virkeligt at bringe i spil i forløbet – det er en VILD og fantastisk oplevelse at være i Saras nærvær. Til sammen er Helle og Sara det bedste hold at have med på sin fertilitetsrejse 

🧡

Camilla, deltager på vores fertilitetsforløb

“Jeg vil varmt anbefale et forløb med Sara og Helle. At have dem ved min side gennem mit fertilitets forløb har været guld værd. Som det blødeste sikkerhedsnet at læne sig tilbage i og altid at have et sted til mine frustrationer, glæder og spørgsmål” ❤

Kimmie /deltager på fertilitetsforløbet

Sara og Helle har givet mig nogle konkrete redskaber til at håndtere sorg, uro og manglende tiltro til min krop

Deltager på fertilitetsforløbet

Efter 4 x fertilitetsbehandling og tre graviditetstab var jeg fuldstændig slidt. Hos Helle og Sara fik jeg bygget mig selv op igen og blev lynhurtigt hjemmelavet gravid

Ane

Jeg har aldrig tænkt på mig selv som særligt spirituel men jeg har fået åbnet for nye sider af mit sind og fået nogle nye og livsforandrende redskaber til at håndtere uro, sorg og stress. Jeg er overbevist om at det har haft afgørende betydning for at jeg blev “øko”/ naturligt gravid og nu har termin lige om lidt

Deltager på fertilitetsforløbet

🌹 Da jeg startede et holistisk fertilitetsforløb hos Helle og Sara i Moderkompagniet havde jeg næsten opgivet min drøm om at blive mor igen. Flere ufrivillige aborter og en mislykkes fertilitetsbehandling med 1 forsøg tilbage fik mig til at stoppe op, for at finde ud af om der var noget jeg skulle justere i min krop og psyke inden sidste fertilitetsbehandling. Tilfældigvis stødte jeg på Sara som inviterede mig til et holistisk fertilitetsforløb og det var lige det jeg havde brug for. Helle og Sara har på fineste vis hjulpet mig med at finde ud af hvad min krop og mit sind/sjæl har brug for i forhold til at blive gravid igen. En øjenåbnende proces jeg varmt kan anbefale. I slutningen af forløbet blev jeg spontant gravid, men mistede desværre den lille i uge 8. I stedet for at stå tilbage og være dybt ulykkelig og miste håbet er jeg nu et sted hvor jeg har dyb tillid til at den lille sjæl nok skal komme og at næste gang bliver lykkens gang. Det kan jeg takke Sara og Helle for, og jeg er dybt taknemmelig for al den hjælp og støtte jeg har fået undervejs. Så alt i alt en varm anbefaling af Moderkompagniets holistiske fertilitetsforløb 🌹🙏🌹

Doula-forløb:

ALLE PENGENE VÆRD!
Helle har lige den energi, jeg havde brug for ifm. min graviditet. Hun er super engageret, hvilket for mig var fantastisk. Jeg kunne virkelig mærke, at hun brænder for det hun laver – og hun er god til det!
Hendes lokale/omgivelser er hyggelige og rolige – et dejligt sted at være.
Foruden at være rigtig sød er Helle også meget imødekommende, omsorgsfuld og støttende. Det var super dejligt, især når man som gravid godt kan være lidt sårbar.
Helle får mine bedste anbefalinger.
Elliesofia, mor til nyfødt dreng

“I Helles kyndige hænder føler man sig i dén grad tryg og rolig og ikke mindst set og hørt fra start til slut. Hendes ekspertise og medmenneskelighed er fantastisk at nyde godt af, i en af de største periode i ens liv som kvinde”

Jeanette, mor til to

“Helle er et af de mest inspirerende mennesker jeg har været SÅ privilegeret at støde på i mit liv!
Det hører til sjældenhederne, at møde så positivt og kompetent et menneske, der altid giver sig 100% ifh. til at hjælpe andre.
Helle sætter sig ind i tingene, og med sin omsorgsfuldhed og viden er man altid i trygge hænder.

Under og efter mine graviditeter har Helle været den største støtte og hun har mine varmeste anbefalinger!!!!!”

Christina, mor til to

Ammevejledninger:

“Tusind tak for dit besøg, hold da op hvor gav det bare præcis den ro vi havde brug for i vores lille familie”

Cecilie, mor til nyfødt dreng

“Kan på det varmeste anbefale Moder-kompagniet. Vi havde store problemer med amningen, da min lille søn ikke fik rigtig fat og han græd meget. Jeg var så tæt på at kaste håndklædet i ringen. Jeg er nu blevet guidet til den rigtige sutteteknik og det er så dejligt. Det var en lille ting men det fylder alt! Tak!”

Linnea, mor til dreng på 2 uger

“Tusind tak for hjælpen, suttebrikken er nu lagt væk og amningen fungerer SÅ godt uden. Jeg er så glad!.

Kamilla, mor til pige på 3 uger

“Tak fordi du viste mig, hvordan jeg slap for ammebrikkerne, det er en stor lettelse og Mille virker mere tilfreds og mæt nu”

Katrine, mor til pige på 3 uger