Alternativ fertilitetsbehandling som virker! her hos Moderkompagniet.

Ja i alt ydmyghed må jeg jo sige, at det for langt de fleste kvinder ender med en graviditet, enten mens de er i programmet eller kort efter.

Vi har svært ved præcist at sætte ord på, hvorfor det virker. Det er et sammensurium af en masse tiltag og øvelser, som ender ud med at kvinderne “skifter kanal”. Ja det lyder underligt men de bliver tunet ind på en blødere, mere kærlighedsorienteret kanel, hvor de i langt højere grad kan mærke sig selv. Denne frekvens vibrere utrolig godt med den energi, hvori dit kommende barn befinder sig og dermed skabes en forbindelse og en kanal.

Kæreste førmoder

Du er havnet her på denne side af en grund. Måske lader graviditeten vente på sig, måske har du allerede prøvet alt muligt for at optimere fertilitetschancerne. Måske er det begyndt at gå dig på og det fylder efterhånden nærmest alt i dit liv.

Det kan være at du allerede er i gang med fertilitetsbehandlig men gerne vil supplere med noget, hvor fokus er på dig som menneske, og alt det du går igennem, sådan at du kan holde til det og samtidig bevare det gode liv, det gode parforhold og glæden.

Vores alternative holistiske fertilitetsforløb

Jeg vil gerne fortælle dig om det fertilitetsforløb, som jeg tilbyder her på Moderkompagniet. Fertilitetsforløbet er i samarbejde med Sara. Sara mødte jeg da vi begge læste til fødselsterapeut. Det var dog først efterfølgende, at vi igen får kontakt da jeg har en kvinde i mit fertilitetsforløb, som jeg helt intuitivt fornemmer, har brug for noget andet end det, jeg kan give hende, eller rettere noget mere. Jeg ved at Sara er en afsindig dygtig healer, og energi arbejder og så kan hun kanaliserer og skabe kontakt med det åndelige. Jeg har selv været på hendes briks og det var en virkelig indsigtsfuld oplevelse, som forandrede aspekter i mit liv for evigt.

Jeg henviste min klient til Sara og hun endte med at gøre en kæmpe forskel for kvinden i forhold til at få opløst blokeringer for graviditet. Med det samme giver det mening for os at starte et samarbejde. Sara var lige det element og den person jeg manglede i mit allerede eksisterende fertilitetsprogram.

Et alternativt holistisk fertilitetsprogram

Tilsammen kommer vi omkring fertiliteten fra alle tænkelige vinkler. Mit speciale er alt det fysiske som påvirker dine chance for at blive gravid; cyklus, fertilitetstegn, hormonbalance, kost, livsstil, fortid, relationer, familieliv, glæde og stress.

Den første gang er her hos mig, her har vi en lang samtale om rigtig mange forskellige elementer. Jeg har brug for at danne mig et overblik og en fornemmelse for, hvor vi særligt skal dykke ned. Derfor stiller jeg mange spørgsmål men det er også vigtigt, at du får fortalt din historie. Hvor i projekt-baby processen er du? Hvordan har du det? Kan du overhovedet hænge sammen? Er du helt desperat og ulykkelig eller er det måske kun i perioder at det fylder?

Vi skal også snakke om din mor og måske din mormor. Vi skal dykke ned i din fortid og dit parforhold, hvis du er i et.

Jeg udfylder et kompendie, som jeg giver videre til Sara samtidig med en mundlig overlevering.

Hos Sara skal I ikke som sådan snakke fertilitet, her er alt opmærksomhed på dit indre mentale landskab. Sara vil fortælle dig om, hvordan hun arbejder, måske er denne verden ny for dig! Du skal ikke præstere noget, Sara guider dig blidt gennem det hele. Hendes intention er at få dig konnektet med din krop og sjæl og at kortlægge energimæssige mønstre, som måske kan være medvirkende til, at du endnu ikke er blevet gravid. Ofte vil du få en dyb healing, som også vil hjælpe med at få opløst blokeringer bevidst som ubevidst.

Der kan ske meget på briksen og det er aldrig til at forudsige, hvad der dukker op eller hvor rejsen bevæger sig hen. Meget ofte skabes der en kontakt til dit ufødte barns sjæl, det barn som måske ikke er helt klar til dig endnu, eller også er det omvendt. Måske ønsker barnet at give dig et budskab om, hvad der skal til førend din krop eller sjæl er klar. Det kan et “mindblowing” besked og være en overvældende oplevelse.

I forløbet kommer du 2 gange hos Helle, to gange hos Sara og slutter så med en gang, hvor vi begge er der og du vil få udleveret kompendiet smækfuldt med indsigter, gode råd og alt muligt. Det er meget personligt og mangle kvinder har meldt tilbage, at det har haft gavnlig effekt at kigge i det efterfølgende.

I vores forløb vil du få vores fertilitetsolie, som er lavet specielt til vores forløb. Sara vil fortælle dig om, hvorfor den er så kraftfuld og hvordan den går ind og arbejder med kroppen på det ubevidste plan. Du vil også modtage andre ting men det er forskelligt alt efter hvad du har brug for.

Er du solomor?

Jeg vil i den grad anbefale vores forløb, hvis du gerne vil være solomor. Her kan især Sara være en stor støtte i forhold til donorudvælgelsen.

De 5 sessioner foregår i Roskilde ( 5 min fra stationen) og på Østerbro.

Så kære førmoder…
Hvis du lider under det her. Hvis ønsket om graviditet fylder det meste af dit liv og går ud over din livsglæde. – Hvis du bare kan mærke at du ikke længere kan være alene idet, ja, sådan skal du ikke have det. Jeg vil anbefale dig at virkelig gøre noget aktivt for dig selv, så fertilitetsprojektet bliver vendt på hoved og gjort tåleligt for dig. Måske ville det være en god ting at holde pause fra den konventionelle fertilitetsbehandlig og give os en chance og dig selv en gave og et frikvarter.

Vi er anderledes end alle andre fertilitetsforløb og tiltag, vi har din ryg og du kan skrive til os alt du ønsker mellem sessionerne. Vi går “all in” for at få dig gravid og skabe de rette betingelser og du skal i mellemtiden arbejde med dig selv på en spændende og forhåbentlig befriende måde og du vil få helt nye indsigter, som du vil kunne tage med dig videre i livet, lige meget om du bliver gravid under programmet eller ej.

Book tid til første samtale

Hvis du synes det lyder spændende og som noget for dig, så kan du booke en afklarende uforpligtende samtale, hvis du gerne vil høre mere.

Prøv vores fertilitetsvisualiseringer

Anbefalede artikler til dig!